[B] - rafant4011 - ZB 1.9 CDTI 120KM
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
I słusznie - niestety po pewnym czasie pęka i robią się paskudne załamania - chociaż siedzi się fajnieMaćku pisze:...........
nie podoba mi się tylko to "ECO półskórzana tapicerka" czyli, że co skaj?
............
To zacznę tak: Klubowicz wreszcie się zmobilizował i zaprezentował autko :>
Autko ładne - życzę bezawaryjnej jazdy i wydatków tylko przy dystrybutorze
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Kurde ale jaka fela ! Ja pierdziu, zajebiaszcze auto żonie też się spodobało. Gratulacje i wielu bezawaryjnych km życzę
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
- rafant4011
- Zafiromaniak
Zwlekałem tak długo bo myślałem, że będziecie mówili; co za szrot... weź to na złom oddaj... ale kaszana... i że w końcu wywalicie mnie z klubu, żebym Wam renomy nie psuł, a moją Zosie wrzucicie na wiocha.pl lub inną tego typu stronę
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cieszy mnie to, że Wam się podoba;) i będę się chwalił na bieżąco moimi modyfikacjami, naprawami i zakupami w tym temacie, a nie jak do tej pory miało to miejsce tylko w
Opel Zafira Klub Polska Strona Główna » OFF TOPIC » Hyde Park » Co dzisiaj zrobiłem z w/z moim autkiem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cieszy mnie to, że Wam się podoba;) i będę się chwalił na bieżąco moimi modyfikacjami, naprawami i zakupami w tym temacie, a nie jak do tej pory miało to miejsce tylko w
Opel Zafira Klub Polska Strona Główna » OFF TOPIC » Hyde Park » Co dzisiaj zrobiłem z w/z moim autkiem
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Jak dopłacisz to się zamienię na mojąrafant4011 pisze:Zwlekałem tak długo bo myślałem, że będziecie mówili; co za szrot... weź to na złom oddaj...
Moja Zafira
- rafant4011
- Zafiromaniak
ok, ale musisz mieć felgi ze złota, wtedy tysiąc albo dwa dopłaty po twojej stronieLuko_krk pisze: Jak dopłacisz to się zamienię na moją
Miałem zamontowany tunel z wkładką na telefon (nie wiem po co to komu jak jest wbudowane w radio bluetooth) pozbyłem się go na rzecz głębszego schowka. dodatkowo zyskałem zaślepkę do gniazda 12V
Dodatkowo zarobiłem parę monet tunel prawie się zwrócił gdyż zapłaciłem za niego 22zł
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2017, 23:23 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak