Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jak ją kupiłem to przebieg 161457 km a teraz 184189 troszkę latam kupiona w germani pod Monachium jeden właściciel. odnośnie stanu hmm ok pierdoły tylko robiłem ale po spocie w Bydzi Wojti pokazał nowy kierunek
Coś mi się wydaje że po tych wszystkich przebojach typu opona i amortyzatory które zresztą rozdupczylem w miescie wojewódzkim jakiś miesiąc temu to jeszcze mnie czeka coś w zawieszeniu (końcówki stabilizatora lub gumy)
taka fotorelacja z wymiany chłodnicy klimy 7 lat i szrot co za dziadostwo montują w te samochody ona normalnie zgniła żeby nisens pasował to trzeba powiększyć otwory mocujące i dogiąć zawór ten do którego jest czerwony wąż zamocowany
Ostatnio zmieniony 19 lip 2015, 19:22 przez fredas, łącznie zmieniany 3 razy.
jeszcze ok miesiąc i zabieram się za dwumase o zgrozo zaczyna mnie wnerwiać ten stukot chociaż mechanik mówi że mogę latać jeszcze z pół roku a ja mam stracha że mi w trasie odmówi posłuszeństwa
Hmm Łukasz mechanik twierdzi że mogę śmiało jeździć i że w trasie nic się nie stanie tylko hałas będzie coraz większy i dopiero jak mnie będzie w......ł to dopiero wymiana :>