[B] - p2p3 - 1,9 CDTI Cosmo, 150 KM, 2006, manual, panorama

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
p2p3

#16 Post autor: p2p3 »

Tak kolego, mam - kluczyki awaryjne. Brakuje mi trochę czujników parkowania. Kupiłem niedawno navi z kamerą cofania i będę testował. Doskwiera mi mała pojemność pojemnika na płyn do spryskiwania szyb... w volkswagenie mam 6,6l :)

Woytas

#17 Post autor: Woytas »

p2p3 pisze:Doskwiera mi mała pojemność pojemnika na płyn do spryskiwania szyb
Troszkę OT....p2p3, pomyśl nad spryskami od insigni ( 16-19 zł komplet), jest temat o tym na forum.
pozdr

p2p3

#18 Post autor: p2p3 »

:D właśnie pisałem w innym miejscu, że sobie założyłem od insigni! :D super sprawa, ale niestety nie jest to jakaś super oszczędność - widać różnicę, ale może na razie nie jestem obiektywny, bo więcej korzystam :) cieszy mnie efekt :D

Przemcio

#19 Post autor: Przemcio »

p2p3 pisze:super sprawa, ale niestety nie jest to jakaś super oszczędność :D
Ja uważam że jest i to co najmniej 50% :P

p2p3

#20 Post autor: p2p3 »

nie upieram się - tak jak pisałem - na razie nie mogę się nacieszyć efektem i pewnie dlatego częściej pryskam niż trzeba :)

Mundurowy

#21 Post autor: Mundurowy »

Świeżaku , masz kluczyki to git. Podpowiedz jak sobie mam załatwić. W serwisie drogo, nie mam jakichś numerków. :piwo:

briano

#22 Post autor: briano »

Stary piękna sztunia , jednak z ciekawszych zosiek jakie ostatnio widziałem, ulubiony kolor mojej siorki :mrgreen: Jeżeli to nie tajemnica jakie pieniążki za tą lalkę?

p2p3

#23 Post autor: p2p3 »

nie tajemnica - 30k mnie wyszła zarejestrowana ze zrobieniem rozrządu (pasek, napinacze i pompa) + olej i filtry

[ Dodano: Czw Mar 03, 2011 19:52 ]
nie mam pojęcia jak z tymi kluczykami - ja w komplecie miałem dwa, w tym jeden z kodem do radia

Anony Mous

#24 Post autor: Anony Mous »

p2p3 pisze:nie tajemnica - 30k mnie wyszła zarejestrowana ze zrobieniem rozrządu (pasek, napinacze i pompa) + olej i filtry
tylko 30 tyś zł z takim wypasem?

p2p3

#25 Post autor: p2p3 »

brat pracuje na komisie - po kosztach mam

Przemcio

#26 Post autor: Przemcio »

Kupisz kupisz tylko z realnym przebiegiem na mobile.eu :>

p2p3

#27 Post autor: p2p3 »

zgadzam się z przedmówcą - to jest po prostu cena z Włoch bez prowizji komisu - i to nie żadna okazja "od dziadka który dostał wylewu, a autem przez 5 lat jeździł tylko do kościoła, dlatego auto ma tylko 40 000 przejechane" :)
z resztą jakby dobrze poszukać to pewnie i w lepszej cenie byś znalazł - ja czekałem na volvo xc90 a tą zafirkę to tak trochę z przypadku - w ciągu tygodnia chciałem i z trzech jakie akurat miał braciak na oku wybrałem tą - z największym przebiegiem, ale najlepiej wyposażoną - pewnie jakbym chciał czekać dłużej to jeszcze coś lepszego by się znalazło

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”