[B] - p2p3 - 1,9 CDTI Cosmo, 150 KM, 2006, manual, panorama
Stary piękna sztunia , jednak z ciekawszych zosiek jakie ostatnio widziałem, ulubiony kolor mojej siorki Jeżeli to nie tajemnica jakie pieniążki za tą lalkę?
zgadzam się z przedmówcą - to jest po prostu cena z Włoch bez prowizji komisu - i to nie żadna okazja "od dziadka który dostał wylewu, a autem przez 5 lat jeździł tylko do kościoła, dlatego auto ma tylko 40 000 przejechane"
z resztą jakby dobrze poszukać to pewnie i w lepszej cenie byś znalazł - ja czekałem na volvo xc90 a tą zafirkę to tak trochę z przypadku - w ciągu tygodnia chciałem i z trzech jakie akurat miał braciak na oku wybrałem tą - z największym przebiegiem, ale najlepiej wyposażoną - pewnie jakbym chciał czekać dłużej to jeszcze coś lepszego by się znalazło
z resztą jakby dobrze poszukać to pewnie i w lepszej cenie byś znalazł - ja czekałem na volvo xc90 a tą zafirkę to tak trochę z przypadku - w ciągu tygodnia chciałem i z trzech jakie akurat miał braciak na oku wybrałem tą - z największym przebiegiem, ale najlepiej wyposażoną - pewnie jakbym chciał czekać dłużej to jeszcze coś lepszego by się znalazło