ano tak....zwracam honorZblek pisze:Pisałem że CID dołożyłem był BID.tzn chodziło Ci o CID....ale fakt...pierwszy raz widzę CiD'a bez navi
[B] - Zblek - 1.9 CDTI; 150KM; 2008; Recaro - półskóra
-
- Świeżak
- Imię: Zbigniew
- Auto: Zafira B 1.9 CDTI Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Wymieniałem go niejako w pakiecie. Kupiłem przełącznik kierunkowskazów z przełącznikiem tempomatu - 150zł + CID z ramką + wymiana i aktywacja w komp + pewne sprawdzenia techem, razem 900zł.DaRek7 pisze:A z dołożeniem CID-a nie było problemów, za ile i gdzie nabyłeś???
Robiła mi to osoba z pod Warszawy - z polecenia - od niej kupiłem wyświetlacz. Chyba udziela się na forum ale nika nie identyfikuję. Mogę spytać.
Wszystko bezproblemowo.
[ Dodano: Pon Mar 21, 2011 22:38 ]
To że samochód przez powiedzmy 1-2 miesiące będzie jeździł tylko po mieście i będzie permanentnie niedogrzewany, nie oznacza że nie będzie zaliczał dłuższych tras...Przemo_w1 pisze:Odnośnie zakupu diesla to zupełnie niepotrzebnie się na niego zdecydowałeś przy założeniu małych przebiegów. Ja użytkuję diesle Opla od pięciu lat i gdyby nie to forum, to pewno nie wiedziałbym, co to DPF. Tylko, że ja robię 40 kkm rocznie.
Disel bo jak pisałem sentyment do 1.8d toyoty.... ale to już nie ta era.... z wszystkimi tego zaletami i wadami.
[ Dodano: Pon Mar 21, 2011 22:40 ]
aaa no i wielkie THX ALL za dowartościowywanie mnie
Ostatnio zmieniony 22 mar 2011, 17:15 przez Zblek, łącznie zmieniany 1 raz.
Byłbym wdzięczny gdybyś mógł się zorientowac w sprawie CID-a+ramka.Zblek pisze:Wymieniałem go niejako w pakiecie. Kupiłem przełącznik kierunkowskazów z przełącznikiem tempomatu - 150zł + CID z ramką + wymiana i aktywacja w komp + pewne sprawdzenia techem, razem 900zł.
Robiła mi to osoba z pod Warszawy - z polecenia - od niej kupiłem wyświetlacz. Chyba udziela się na forum ale nika nie identyfikuję. Mogę spytać.
wszystko bezproblemowo.
Masz wyłączone PW?
[ Dodano: Sro Mar 23, 2011 00:33 ]
Dzięki za info, pozdrawiamZblek pisze: Mogę spytać.
Wszystko bezproblemowo.