Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzisiaj zakończona walka z Webasto. Ciepełko aż miło, teraz mrozy nie straszne.
Niestety musiałem kupić drugi piecyk, bo płytka z elektroniką nie dostępna. Plus taki że zostało mi sporo części, więc w razie W mam na podmiankę.
Ostap pisze: ↑29 gru 2018, 20:36
Coraz mocniej myślę o webasto tylko ja tak mało jeżdżę, że chyba odpuszczę. Więcej jeżdżę jak jest ciepło
Sorki, że w temacie Mariusza, ale odnośnie webasto to jest alternatywa na prąd.
Znajomu zamontował do swojego auta i działa super. Elektryczna grzałka czy jakoś tak. Warunek to dostęp do napiecia 230 V.
Czyli jak ktoś ma domek i garaż już zajęty, bo z przed blokiem "to se ne da"
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Ostap pisze: ↑29 gru 2018, 20:36
Coraz mocniej myślę o webasto tylko ja tak mało jeżdżę, że chyba odpuszczę. Więcej jeżdżę jak jest ciepło
Sorki, że w temacie Mariusza, ale odnośnie webasto to jest alternatywa na prąd.
Znajomu zamontował do swojego auta i działa super. Elektryczna grzałka czy jakoś tak. Warunek to dostęp do napiecia 230 V.
Czyli jak ktoś ma domek i garaż już zajęty, bo z przed blokiem "to se ne da"
To i ja się wypowiem. Patrząc ze swojej perspektywy to Webasto czy taka grzałka elektryczna ( jeszcze pompka cyrkulacyjna w komplecie potrzebna) nie jest koniecznie potrzebna. Mam garaż, co prawda nie ogrzewany ale zawsze jest tam temperatura dodatnia. Poranne skrobanie szyb nie wchodzi w grę. Kupując Zośkę nie brałem pod uwagę konieczności posiadania Webasto. Trafiło się auto, które mi odpowiadało to kupiłem, a Webasto potraktowałem jako dodatek. A skoro już jest to niech działa. Przyda się jak trzeba będzie w duże mrozy wracać do domu z pracy.