[B] - Robert LTM - 1.9CDTI, SPORT, 150KM
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Robert LTM
- Zafiromaniak
co do wytrzymałości to już sprawdziłem wcześniej okleiłem konsole do wysokości tego wypuklenia poniżej awaryjnych bo zabrakło mi wcześniej czasu i cierpliwości i musiałem teraz zedrzeć i na nowo powiem że się trzymało BARDZO ponoć klej trzyma pewnie ale po 24hWojti pisze:Wyszło fajnie i ciekawie oby tylko było wytrzymałe
a żeby tak wyglądało to musiałem posiedzieć z 3godzinki listwy i reszta to pikuś przy konsoli jest tak profilowana że łatwo nie było a nie mogłem wydrzeć radia żeby wyciągnąć całą konsole więc dlatego zrobiłem na żywcarafi7404 pisze:Noooo Robercie piękna robota.
Bardzo ładnie stylistycznie wygląda i starannie wykonane.
Mnie bardzo się podoba.
i jeszcze ciekawostka moja 3dni jeździła autem i dopiero jak jej powiedziałem to zauważyła... stwierdziła że było jakoś inaczej i nie wiedziała o co chodzi...
- Robert LTM
- Zafiromaniak
myślałem ale... np na klimie nie było by napisów i mogło by to wyglądać słabo... docinanie każdego przycisku na bank by coś się zmarszczyło albo niedocieło i darowałem sobieFlora pisze:Nie myślałeś o oklejeniu całego radia?
a w tym tygodniu wykorzystam twój patent z oświetleniem drzwi oczywiście jeśli czas będzie po mojej stronie :>
i taka mała okazjonalna modyfikacja pewnie się niektórym nie spodoba ale ja lubię jak coś błyszczy i świeci to znaczy że działa
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
Karbonowy grill Podświetlenie emblematu zapowiada się ciekawie, ale rzeczywiście przydadzą się zdjęcia z innej perspektywy. Ja również planuję zamontować w samochodzie 'oświetlenie okazjonalne', ale bardziej w kolorze nadwozia. Wydaje mi się, że mały niebieski punkt na przodzie nie do końca pasuje do reszty. Może biały? Czarny też będzie OK (aktualnie takiego używam i wygląda dobrze ) Sam robiłeś podświetlenie czy to jakiś gotowiec? Można zmieniać barwę podświetlenia?
- Robert LTM
- Zafiromaniak
fakt zdjęcie masakra ale nie mogłem ustawić w fonie :> na weekendzie postaram się o lepsze APARATEM co do oświetlenia są to zwykłe diody LED 3mm 12v montowane do tej struktury plastra podłączone na włącznik żeby sobie załączać kiedy będzie TA okazja co do koloru zależy jakie są diody jest czerwony biały zielony a widziałem gdzieś multikolor ale nie wczytywałem jak się nimi steruje pierwotnie było to na listwie led ale jak nie ustawiłem to waliło po oczach i nie było efektu
mam jeszcze stroboskopy z poprzedniego autka ale chyba sobie daruje już za stary jestem
a niebieski to dlatego że jest to mój ulubiony kolor parę elementów mam w tym kolorze np zaciski a w weekend powinno się pojawić podświetlanie klamek wewnętrznych chociaż tu się zastanawiam czy lepiej by nie było jak by było to w czerwonym ale nie wiem mam zagwozdkę
mam jeszcze stroboskopy z poprzedniego autka ale chyba sobie daruje już za stary jestem
a niebieski to dlatego że jest to mój ulubiony kolor parę elementów mam w tym kolorze np zaciski a w weekend powinno się pojawić podświetlanie klamek wewnętrznych chociaż tu się zastanawiam czy lepiej by nie było jak by było to w czerwonym ale nie wiem mam zagwozdkę
- Robert LTM
- Zafiromaniak
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2014, 20:21 przez Robert LTM, łącznie zmieniany 1 raz.