[B] Tygrysek3005 - Zafira B 2007r 1.9 cdti 120km
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
fajne felgi gdzieś już takie widziałem ale nie są tak zmęczone jak moje
Ostatnio zmieniony 17 cze 2015, 00:52 przez Robert LTM, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tygrysek3005
- Bywalec
- Model:
Ja tam lubię posiedzieć przy aucie więc mycie, czyszczenie to dla mnie sama przyjemność, do utrzymania felg w odpowiedniej czystości pomoże odpowiednia chemia i szczotka którą każdemu polecam Daytona Speed Master. Szczególnie przydatna przy czyszczeniu felg od środka, występuje również w wersji mini.Maćku pisze: Felgi super ale współczuję przy myciu Będzie co robic
- Tygrysek3005
- Bywalec
- Model:
Paczki dzisiaj dojechały, mamy już komplet bo oponki kupiłem wcześniej, więc ładujemy wszystko do bagażnika. Dlatego właśnie kocham to auto.
Jedziemy do wulkanizacji i ostanie fotki na 16 w tym sezonie.
Turaj Pan przy pracy i felga 18 cali vs. felga 16 cali.
Na parkingu w oczekiwaniu na pizze, bo obiecałem małemu za grzeczne czekanie u wulkanizatora.
Już w domku, Zośka trochę brudna, jutro pucowanko i jeszcze parę fotek.
Kółka z bliska, naprawdę w idealnym stanie, niema nawet ryski. W prawym dolnym rogu na 2 zdjęciu, trochę zazdrosna starsza siostra Astra.
Grill z Zafiry OPC z listwą oklejoną folią carbon i nasze klubowe ramki.
Felgi 18 cali to jest to co Tygryski lubią najbardziej. Ładne koło na autku są jak jak szpilki u kobiety :> odrazu plus 10 do zajebistości
Jedziemy do wulkanizacji i ostanie fotki na 16 w tym sezonie.
Turaj Pan przy pracy i felga 18 cali vs. felga 16 cali.
Na parkingu w oczekiwaniu na pizze, bo obiecałem małemu za grzeczne czekanie u wulkanizatora.
Kółka z bliska, naprawdę w idealnym stanie, niema nawet ryski. W prawym dolnym rogu na 2 zdjęciu, trochę zazdrosna starsza siostra Astra.
Grill z Zafiry OPC z listwą oklejoną folią carbon i nasze klubowe ramki.
Felgi 18 cali to jest to co Tygryski lubią najbardziej. Ładne koło na autku są jak jak szpilki u kobiety :> odrazu plus 10 do zajebistości
- Tygrysek3005
- Bywalec
- Model:
Ale średnica koła 16 cali z opona 205/55 jest taka sama jak felgi 18 cali z opona 225/40. Nie ma potrzeby robienia żadnej korekty bo różnica w obwodzie to 0.8%.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2015, 21:06 przez Tygrysek3005, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Oj tam oj tam różnicy wielkiej nie ma.... z doświadczenia wiem że jakby wrzucił profil 35 to miałby jeszcze mniejszy obwód niż na 16"... to że ktoś ma 18" czy 17" nie wiąże się z korektą licznika :>jarecki69 pisze:A czy wziąłes pod uwagę różnice w prędkości obrotowej koła a realnymi wskazaniami licznika? Myślę ,że teraz powinieneś poddać korekcie licznik tak aby wskazywał Ci prawidłową prędkość
Rene wygląda rewelacyjnie na tych szpilkach!!! gratulacje :barwo:
- Rafoooo
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
.....brudna??? ...... kurde żebym ja zawsze miał tak brudne auto to bym w ogóle nie musiał myćTygrysek3005 pisze:......
...... autko na nowych felach
....... i za to się należy wielkie
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
wspominać.
- Tygrysek3005
- Bywalec
- Model:
No to jeszcze jakieś skromne foteczki Autko umyte, udsmolone, wyglinkowane, położony Dodo Juice Lime prime i na to Chemical Guys Pete's 53. Oponki i plastiki nasmarowane, szybki umyte, w środku posprzątane także można jechać dzisiaj na weselicho
Tutaj wyszło słoneczko i pokazało się trochę ziarna na felgach i samochodzie.
Tutaj wyszło słoneczko i pokazało się trochę ziarna na felgach i samochodzie.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2015, 13:39 przez Tygrysek3005, łącznie zmieniany 2 razy.