Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dawno nic nie pisałem , Zafirka dostała nowy olej i filtry. Jakieś 2 tygodnie wcześniej wymieniałem chłodnicę od klimy bo klękła Obecnie na zegarze 152000 tyś
Witam mam mały problem ze światłami mijania ( prawa strona). Wymieniłem żarówkę na nową i dalej nie działa. Który bezpiecznik odpowiada za światła ? bo nie mogę się doszukać. Może w czymś innym jest problem?
Napięcie na kostce w którą się wpina żarówkę pokazuje tylko 3- 3.5(przy przełączaniu pokrętła świateł skacze chwilowo do 12. Co to może oznaczać ? jestem trochę zielony jeżeli chodzi o mechanikę itp
Dodano po 2 godzinach 59 minutach 47 sekundach:
Sytuacja chyba opanowana. Wypiąłem kostkę główną od lampy , podłączyłem i wszystko działa.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2017, 13:12 przez Bartek358, łącznie zmieniany 1 raz.
Bartek358 pisze: ↑02 gru 2017, 15:39
Napięcie na kostce w którą się wpina żarówkę pokazuje tylko 3- 3.5(przy przełączaniu pokrętła świateł skacze chwilowo do 12. Co to może oznaczać ? jestem trochę zielony jeżeli chodzi o mechanikę itp
Jak sprawdzasz napięcie z odłączoną żarówką to komputer jej nie widzi i odłącza prąd na tą lampę. Po założeniu żarówki wszystko wraca do normy.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2017, 21:18 przez Rybka, łącznie zmieniany 2 razy.