[B] - Irek_S. - Z18XER, Zafira B, 140 KM, 2006
- Irek_S.
- Bywalec
- Imię: Irek
- Auto: Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Drugi próg pomalowany, był w podobnym stanie jak pierwszy, rdzawych bąbli odrobinę mniej ale i tak dużo za dużo
Dodatkowo zamontowałem nakładki na pedały, pedał gazu musiałem przyciąć bo był za duży i nakładka nie wchodziła, teraz pasuje idealnie.
Przy okazji demontażu plastików (pod kierownicą i obudowa tunelu) okleiłem je pianką wygłuszająca, która mi została po drzwiach.
Trochę mnie razi to uszkodzenie wykładziny przy pedale sprzęgła, wytarte butem. Wie ktoś może czy da się to naprawić bez wymiany całej wykładziny?
Dodatkowo zamontowałem nakładki na pedały, pedał gazu musiałem przyciąć bo był za duży i nakładka nie wchodziła, teraz pasuje idealnie.
Przy okazji demontażu plastików (pod kierownicą i obudowa tunelu) okleiłem je pianką wygłuszająca, która mi została po drzwiach.
Trochę mnie razi to uszkodzenie wykładziny przy pedale sprzęgła, wytarte butem. Wie ktoś może czy da się to naprawić bez wymiany całej wykładziny?
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Pewnie tapicer sobie poradzi bez problemuIrek_S. pisze:Wie ktoś może czy da się to naprawić bez wymiany całej wykładziny?
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
- Irek_S.
- Bywalec
- Imię: Irek
- Auto: Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Znalazłem coś takiego.
zestaw naprawczy
Wstawiam jako ciekawostka bo kasa powala, a myślę, że w okolicy żaden tapicer takiej fajnej zabawki nie posiada
Tak czy inaczej, pogoda nie rozpieszcza więc wszelkie prace odłożone, czekam na wiosnę, będą nowe pomysły i chęci dużo więcej
zestaw naprawczy
Wstawiam jako ciekawostka bo kasa powala, a myślę, że w okolicy żaden tapicer takiej fajnej zabawki nie posiada
Tak czy inaczej, pogoda nie rozpieszcza więc wszelkie prace odłożone, czekam na wiosnę, będą nowe pomysły i chęci dużo więcej