[B] - Wojti- 2,0T OPC 241 KM- 2006
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Powiem Ci Wojtek, że bardzo mi się podobają dopieszczane wersje opc..
Co prawda puki co to u mnie jeszcze w sferze marzeń występuje takie auto. Mam masę innych wydatków i tylko cieszę się, że moja Zocha nie wyciąga $ z portfela jak poprzednie auto.
Ale obecne moje wydatki się w końcu skończą. Wtedy i ja będę starał się zbliżyć swoimi osiągnięciami już w wersji B do Twoich osiągnięć w pracy nad autem.
Wszystkiego Dobrego!
Co prawda puki co to u mnie jeszcze w sferze marzeń występuje takie auto. Mam masę innych wydatków i tylko cieszę się, że moja Zocha nie wyciąga $ z portfela jak poprzednie auto.
Ale obecne moje wydatki się w końcu skończą. Wtedy i ja będę starał się zbliżyć swoimi osiągnięciami już w wersji B do Twoich osiągnięć w pracy nad autem.
Wszystkiego Dobrego!
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Po długich poszukiwaniach (kilku miesięcznych ),wielokrotnym przeszukiwaniu internetu ,i oczywiście rozmów na forum ,zawracaniu głowy Bodkowi he he zamówiłem oryginalne przednie tarcze hamulcowe OPC 322 mm+ komplet klocków kierunkowych tez OPC .Nigdzie w Polsce oczywiście nie było pozostał tylko serwis i ściągnięcie z Bochum(Niemcy)10 dni roboczych .Hm cena nie mała no cóż ale coś za coś(770 tarcze +380 klocki ) Tarcze maja oryginalny napis OPC Oto kilka zdjęć
klocki są kierunkowe (lewe i prawe )
Wszystko już założone teraz pozostaje docieranie i wygrzanie ,czyli spokojna jazda (niestety )i delikatne hamowanie abby się nie odkształciły .Poprzednie przejechały ok 80 tyś km i przy gwałtownych hamowaniach 180 km biły .Hm czyli z 300-400 km i mam nadzieje że będzie wszystko ok
klocki są kierunkowe (lewe i prawe )
Wszystko już założone teraz pozostaje docieranie i wygrzanie ,czyli spokojna jazda (niestety )i delikatne hamowanie abby się nie odkształciły .Poprzednie przejechały ok 80 tyś km i przy gwałtownych hamowaniach 180 km biły .Hm czyli z 300-400 km i mam nadzieje że będzie wszystko ok
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
PS. Wojtek, troszkę za duże zdjęcia wrzucasz
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.