Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a może ten "siuwaks" stracił wazność i już nie mial takich właściwosci kleistych?
kwazaar pisze:tam musiałem kupić oponę
nie chcieli naprawiać tej po badziewiu?
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
a tego to oni nie przewidzieli, to było do małej dziurki po gwoździu...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Z ciekawości zapytam gdzie jest 24h wulkanizacja w KrK
Dobrze że się udało to jakoś załatwić.
A tak przy okazji spytam--- na co takie szerokie kapcie I czy realnie da rade upchnąć do Zośki 18/45? Bo na takim rozmiarze mi zależy i pytanie takie. Czy u ciebie jest jeszcze miejsce w nadkolu na te dodatkowe 5 w profilu?
jest na samym wjeździe do Krakowa od strony Kielc po lewej stronie. Kojarzę, że zjeżdża się z górki i po lewej stronie - duży napis "Wulkanizacja 24h"
Kupiłem te opony bo cena była bardzo dobra, a kupowałem na giełdzie w Krakowie. A pisałem, że profil 40 nie 45. Miałem 225/40/18 a teraz mam 245/40/18...
Wiem ze zmieniła się szerokość Mi chodzi o to że zastanawiam się nad 18" do swojej, ale zależy mi żeby był profil 45, szerokość 215 lub 225. I moje pytanie w związku z tym takie: Czy ot tak na oko jest wg Ciebie miejsce tam by była 18" na profilu 45? Ile jeszcze miejsca jest przy 40?
no jakby sie tylko jakaś opone znalazło to wrzuciłbym Ci ją na felge, bo maszin mam
no a jak nie tak, to jakby nie patrzeć byłbyś pare złotych do przodu o taryfe
2.0 dti '01 i 1.9cdti '10. opcline
it's forfit śwagier!
dlatego też postanowiłem zaopatrzyć się w dojazdówkę tylko nie wiem czy standardowa od Zosiek podejdzie z racji większych tarcz hamulcowych z przodu...
może na najbliższym spocie uda się jakieś kółko przymierzyć
w poszukiwaniu godnego następcy ZB OPC
edit: następca znaleziony... zobaczymy czy okaże się godny