[B] - kwazaar - 2.0T OPC, 241 KM, 2005
to ja już prostuję...
OPC jest moja, a hipis to fotograf z Auto-Świata i wczoraj mieliśmy sesję zdjęciową.
Niebawem w gazecie będzie artykuł o ZB OPC i te zdjęcia które widzicie powyżej.
kiedyś taką sesję miał również dejna
OPC jest moja, a hipis to fotograf z Auto-Świata i wczoraj mieliśmy sesję zdjęciową.
Niebawem w gazecie będzie artykuł o ZB OPC i te zdjęcia które widzicie powyżej.
kiedyś taką sesję miał również dejna
w poszukiwaniu godnego następcy ZB OPC
edit: następca znaleziony... zobaczymy czy okaże się godny
sesja była krótka - miałem mało czasu bo syn mi wracał z kolonii i nie mogłem się spóźnić na pociąg. Swoją drogą myślałem że się nie odbędzie, bo umówieni byliśmy o 9.00 - i co oczywiście wtedy lało. Spotkaliśmy sięo 13.30 na BP w Markach i stamtąd pojechaliśmy na mniej uczęszczaną dróżkę koło Radzymina. Tam robiliśmy fotki. W sumie około 2 h - ale naprawdę się spieszył. Jest prawdopodobne że jeszcze coś cykniemy w innym terminie ale to już gdzieś koło mnie w Ursusie (nad stawami).
Do Radzymina pojechaliśmy jednym autem, a Krzysiek podjechał renówką 19...
Do Radzymina pojechaliśmy jednym autem, a Krzysiek podjechał renówką 19...
Twoja to zrobiliśmy z mega wisienkami zdjęciowymi plus zapasem ,wiec trochę czasu i wkładu poszło w realizacje ale jakie efekty :] he he.dejna pisze:noooo... Kwazaar... ciesze sie, że udało się temat doprowadzić do końca...
gratuluje sesji i powiedz jeszcze ile trwała... bo moja była w dwóch częściach... jedna "statyczna" okolo 4 godzin a dynamiczna okolo 3...
a swoją drogą...
Krzysiek coś wariował swoim Clio czy spokojnie było???
Okazji do wariowania nie było ,czas gonił nas stad takie normalne zdjęcia bez wisienek ale może jeszcze coś dorzeźbimy : ).
Dużą benzynę czy inne wersje zafiry tez mogę zrobić nigdy mało :].
Kwestia byle z warszawy lub okolic
dzięki wszystkim za miłe słowa... szczególnie gosi
aha jeszcze jedno... na zdjęciu środka widać chromowane elementy - przy nawiewach, przy sterowaniu okien i na zegarach (tam gdzie kierunki). Blaszki te zamawiałem u kolegi alanos, który nawet rabacik daje dla klubowiczów. Wszystkie elementy są bardzo dobrze spasowane, a sam montaż jest dziecinnie prosty i myślę, że wszystko ładnie się komponuje z wnętrzem.
aha jeszcze jedno... na zdjęciu środka widać chromowane elementy - przy nawiewach, przy sterowaniu okien i na zegarach (tam gdzie kierunki). Blaszki te zamawiałem u kolegi alanos, który nawet rabacik daje dla klubowiczów. Wszystkie elementy są bardzo dobrze spasowane, a sam montaż jest dziecinnie prosty i myślę, że wszystko ładnie się komponuje z wnętrzem.
świetnie się samochód prezentuję,
mam pytanko kwazaar odnośnie haka, czy jest to oryginalny hak czy może kupowany i montowany samemu? pytam bo mam też B OPC identyczna tylko w sreberku i intensywnie myślę nad przewożeniem rowerów i taki hak rozwiązał by sprawę.
z tego co widać na zdjęciach hak nie jest aż tak nisko nad ziemią jak mi się wydaje patrząc na swój tylny zderzak.
mam pytanko kwazaar odnośnie haka, czy jest to oryginalny hak czy może kupowany i montowany samemu? pytam bo mam też B OPC identyczna tylko w sreberku i intensywnie myślę nad przewożeniem rowerów i taki hak rozwiązał by sprawę.
z tego co widać na zdjęciach hak nie jest aż tak nisko nad ziemią jak mi się wydaje patrząc na swój tylny zderzak.
wiesz co - hak już był - chyba jest oryginalny bo ma wytłoczenia GM
spód zderzaka jest trochę wycięty pod niego więc może był dokładany później...
nie wiem czy po numerze VIN można sprawdzić czy z fabryki wyszedł z hakiem?
spód zderzaka jest trochę wycięty pod niego więc może był dokładany później...
nie wiem czy po numerze VIN można sprawdzić czy z fabryki wyszedł z hakiem?
czyli wszystko jasne - ktoś sobie go założył sam
--scalone--
no to dostała...
ten nowy grillek od Irmiego
fotki - jutro
--scalone--
no to dostała...
ten nowy grillek od Irmiego
fotki - jutro
Ostatnio zmieniony 15 sie 2010, 12:14 przez kwazaar, łącznie zmieniany 1 raz.