[B] - norbert_p - 1.9 CDTi, 120 KM, Enjoy, 2007 rok
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Norbert - autko jest OK, lakierek mi się bardzo podoba, nie jest majtkowy, ani krzykliwa pastela
Jedyne co mnie razi to brak zegarów tylko latające cyferki.
Faktycznie tył ładniejszy, z przodu dziwnie odcięta klapa od reszty, no a zapach nowości w autku - bezcenne, jak ktoś ma zamiar pojeździć kilka latek (np. 5), to chyba trzeba się zastanowić na nową furą, a nie z drugiej ręki.
Mnie osobiście nachodzi na autko, które ma z przodu na grillu 4 kółeczka, ale na razie zarejestruje się na forum Audi i coś poczytam. Jakieś kombi z 2007 lub 2008 byłoby OK.
Pozdrawiam
Jedyne co mnie razi to brak zegarów tylko latające cyferki.
Faktycznie tył ładniejszy, z przodu dziwnie odcięta klapa od reszty, no a zapach nowości w autku - bezcenne, jak ktoś ma zamiar pojeździć kilka latek (np. 5), to chyba trzeba się zastanowić na nową furą, a nie z drugiej ręki.
Mnie osobiście nachodzi na autko, które ma z przodu na grillu 4 kółeczka, ale na razie zarejestruje się na forum Audi i coś poczytam. Jakieś kombi z 2007 lub 2008 byłoby OK.
Pozdrawiam
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Na miejscu kierowcy jest nieznacznie więcej miejsca. Podobnie jest na miejscu pasażera z tyłu. Samo auto jest też nieznacznie szersze (zauważyłem różnicę podczas parkowania wg wyznaczonych linii na parkingu).kaliope pisze:ps. w środku wiecej miejsca niże w ZB?
Też mnie przez chwilę irytowało, ale szybko się przestawiłem. W sumie taka ciekawostka Coś innego.Bodek_K pisze:Jedyne co mnie razi to brak zegarów tylko latające cyferki.
Przyznam się szczerze, że nie wiem. Po prostu nie sprawdzałem, bo nie miałem na razie takiej potrzeby. Z resztą trzeci rząd traktuję awaryjnie i wiem z własnego doświadczenia, że będę go używał BARDZO sporadycznie. Generalnie w drugim rzędzie oraz z przodu jest wyczuwalna na + różnica w ilości miejsca (na nogi oraz na wysokości ramion).