[B] - rafant4011 - ZB 1.9 CDTI 120KM
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- rafant4011
- Zafiromaniak
- rafant4011
- Zafiromaniak
fajnie że Wam się podoba, myślałem na początku że będzie trącać agro-tuningiem, ale widziałem te gadżety na żywo i się spodobało
przed chwilą wróciłem z serwisu i...
przed chwilą wróciłem z serwisu i...
Ostatnio zmieniony 05 sie 2015, 18:08 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
muszę coś zrobić, zdarza mi się jeździć po kamienistej drodze i już drugi czujnik załatwiłem(dostaje kamieniem i pęka)... dlatego te chlapacze i wlepki na drzwiWojti pisze:za chlapacze
badałem ten temat zakol
ale występuje ten bajer tylko w ZA
Ostatnio zmieniony 05 sie 2015, 20:22 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
szukałem gałki i trafiłem na prawie nowy lewarek, w dobrej cenie... moja jest mocno wyeksploatowana nie wiem co z nią poprzedni właściciel lub właścicielka :> robili ale jest tak zjechana że aż woła o wymianę. wkładka z ilustracją biegów wypada a guma wokół niej odłazi i jest popękana. Ktoś próbował ratować się "kropelką" ale tylko pokpił sprawę nieudolną naprawą
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Piasek
- Zafiromaniak
- Model:
Od 15go wchodzą w życie. Już kurna widzę same znajome geby w anglikach - dzieci przyprowadziły z UK zjeżdżając na urlopy i zostawiły no bo o czym tutaj mówić.
Kumpel z Torunia wpadł, stał sobie na parkingu przy drodze bo baba na zakupach a dzieciak im kimnął w foteliku. Pół godziny stał i tak sobie liczył to co 7-8 auto przejeżdżające było na brytyjskich numerach.
C5 2.0HDI z 2005r w nienagannym stanie za 700 funtów kupiony kiedy u nas taki kosztuje 12 tys zł i do tego zajechany na śmierć był sprowadzony przez handlarza.
Wiesz ile kosztuje to samo ubezpieczenie od tego auta w UK ??
80 funtów na miesiąc. Dla kogoś kto pracuje w UK takie auto to 2,5 tygodnia pracy i ojcy czy rodzeństwo ma auto
Tylko jak cię zgarnie na czołowym "bo on wyprzedzał i nie widział" to u ciebie będą trupy i kalectwa do końca życia - on powie sorry (bo siedział po drugiej stronie)...
Słów brak jak można dopuścić do użytku takie pojazdy w kraju gdzie 95% dróg jest jedno jezdniowa o ruchu dwukierunkowym
Po jednym piwie 0,3 jesteś już przestępcą ale jak jedziesz autem w którym nic nie widzisz bo taka jest jego konstrukcja i stwarzasz czynne zagrożenie dla życia innym użytkownikom to jest OK
Kumpel z Torunia wpadł, stał sobie na parkingu przy drodze bo baba na zakupach a dzieciak im kimnął w foteliku. Pół godziny stał i tak sobie liczył to co 7-8 auto przejeżdżające było na brytyjskich numerach.
C5 2.0HDI z 2005r w nienagannym stanie za 700 funtów kupiony kiedy u nas taki kosztuje 12 tys zł i do tego zajechany na śmierć był sprowadzony przez handlarza.
to tez fikcja - po prostu wszyscy jesteśmy przyzwyczajeni do "zniżek 60%" albo i więcej a oni dostają 100% stawkę wyjściową... To jest śmieszne i niedorzeczne zabezpieczenie rynku bo OC na 100% kosztuje w PL dla takiego samochodu 200 funtów na rok.rafant4011 pisze:tylko OC jest kilkukrotnie droższe...
Wiesz ile kosztuje to samo ubezpieczenie od tego auta w UK ??
80 funtów na miesiąc. Dla kogoś kto pracuje w UK takie auto to 2,5 tygodnia pracy i ojcy czy rodzeństwo ma auto
Tylko jak cię zgarnie na czołowym "bo on wyprzedzał i nie widział" to u ciebie będą trupy i kalectwa do końca życia - on powie sorry (bo siedział po drugiej stronie)...
Słów brak jak można dopuścić do użytku takie pojazdy w kraju gdzie 95% dróg jest jedno jezdniowa o ruchu dwukierunkowym
Po jednym piwie 0,3 jesteś już przestępcą ale jak jedziesz autem w którym nic nie widzisz bo taka jest jego konstrukcja i stwarzasz czynne zagrożenie dla życia innym użytkownikom to jest OK
Ostatnio zmieniony 11 sie 2015, 13:10 przez Piasek, łącznie zmieniany 1 raz.