Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzisiaj dwukrotnie w czasie jazdy zgasły światła mijania na ok. sekundę (AFL- skrętne). Po powrocie do domu wypedałowałem błędy i ukazał mi się ECN 032512. Przejrzałem forum i nic nie znalazłem, szukajka też nic. Może jesteście w stanie rozszyfrować ten błąd i czy ma on coś wspólnego ze światłami.
Błąd po skasowaniu więcej się nie pojawił. Chwilowa niedyspozycja spowodowana zbyt szybkim przejazdem przez próg zwalniający ( nawet wiem kiedy).
A wczoraj wyskoczył taki przebieg.
Jeszcze jedno pytanko do kolegów. Przednie wycieraczki zbierają bez zarzutu, ale strasznie hałasują. Mam wrażenie że czujnik deszczu zbyt nadgorliwie włącza wycieraczki i chodzą po prawie suchej szybie. Czy to norma
Przebiega symboliczny
Co do czujnika mam podobnie wystarczy pare kropel a już się załącza(możesz mieć też tak że wycieraczka dobrze nie zbiera wody w okolicy czyjnika i stąd ta "anomalia), a jeśli Ci wycieraczka skacze to przyczyną może być nawoskowana szyba(wosk na myjni bez dotykowej, staraj się ominąć przednią szybę podczas korzystania z tego programu).
Tak wyszło, że przy niedzieli trzeba było popracować przy Zośce. Wymieniłem łączniki stabilizatora, obie strony. Łączniki TRW. Jedna strona nie do odkręcenia i szlifierka poszła w ruch, ale już wszystko ogarnięte i nic nie puka.