[B] - Wojti- 2,0T OPC 241 KM- 2006
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
... ja bym poszedł krok dalej i rzekł że klubu :>fredas pisze:To jest perełka naszego województwa
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2016, 23:16 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Przyszła długo oczekiwana paczka z Maxton Design
Cieszę sie ze udało mi się spełnić to marzenie ciężko było ale firma okazała się rewelacyjna dotrzymała słowa wyprodukowała całość ospoilerowania i otrzymałem tak jak się umówiliśmy w ramach przeprosin i (zakupiony przedni dyfuzor okazał się nie pasujący bo był od astry H OPC) dobrej współpracy mam cały pakiet gratis Jedyny koszt jaki poniosłem to koszt przedniego dyfuzora dla Sumika za dużą pomoc w tym projekcie Marcin jeszcze raz wielkie dzięki
Na razie brak czasu na montaż bo naprawa peugot206 blokuje miejsce do działania Planowany montaż po majówce
Cieszę sie ze udało mi się spełnić to marzenie ciężko było ale firma okazała się rewelacyjna dotrzymała słowa wyprodukowała całość ospoilerowania i otrzymałem tak jak się umówiliśmy w ramach przeprosin i (zakupiony przedni dyfuzor okazał się nie pasujący bo był od astry H OPC) dobrej współpracy mam cały pakiet gratis Jedyny koszt jaki poniosłem to koszt przedniego dyfuzora dla Sumika za dużą pomoc w tym projekcie Marcin jeszcze raz wielkie dzięki
Na razie brak czasu na montaż bo naprawa peugot206 blokuje miejsce do działania Planowany montaż po majówce
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2016, 21:18 przez Wojti, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Nie ma sprawy Cieszę się że mogłem pomóc, a przy okazji skorzystałęm bo również jestem szczęśliwym posiadaczem ospoilerowania.Wojti pisze:Marcin jeszcze raz wielkie dzięki
Dodatkowo podesłałem do Maxtona Asterkę OPC, przy której dłubę. Również będzie posiadała ospoilerowanie (jak tylko wyprodukują)
Powodzonka przy montazu i chyba Wszyscy czekamy na zdjęcia Zośki po montażu.
Dopiero Lalka będzie robiła kolosalne wrażenie
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2016, 23:27 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
mo ze nie w ramach przeprosin ale kiedyś do ULTER-a podstawiłem cabrio turbo na pomiary i też dostałem ostatni tłumik GRATIS za udostępnienie autagRZENIU pisze:Aby więcej takich firm było, które potrafią przyznać się do błędu i potrafią w pięknym stylu przeprosić ...Wojti pisze:w ramach przeprosin i dobrej współpracy mam cały pakiet gratis
- Czesławo Moreno
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 1.8 +
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER