[B] - Jarek21980 - Zafira 111 1.7 CDTI, 110KM, 2010r.
[B] - Jarek21980 - Zafira 111 1.7 CDTI, 110KM, 2010r.
Witam, zakup autka listopad 2014. Autko pochodzi z Francji - kupione od znajomka handlarza. Przebieg 76 tys. km, potwierdzony w ASO.
Zofiiijjja zakupiona w sumie przypadkowo, zstąpiła Scenica.
Więc tak, jest to model wydany na 111 lat Opla. Pierwsz rejestracja 07/2010r. Posiada 7 foteli. Wykończenia chromowe przy oknach i grill bez relingów. Felgi aluminiowe z letnimi oponami obecnie na stalówkach (zimówki).
Auto super się prowadzi. Myślę że lepiej niż francuzy. Spala średnio 6,2 l/h (jazda mieszana) mieć zadowolony jestem.
Zofiiijjja zakupiona w sumie przypadkowo, zstąpiła Scenica.
Więc tak, jest to model wydany na 111 lat Opla. Pierwsz rejestracja 07/2010r. Posiada 7 foteli. Wykończenia chromowe przy oknach i grill bez relingów. Felgi aluminiowe z letnimi oponami obecnie na stalówkach (zimówki).
Auto super się prowadzi. Myślę że lepiej niż francuzy. Spala średnio 6,2 l/h (jazda mieszana) mieć zadowolony jestem.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2015, 22:22 przez Skasowany użytkownik 17961, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Kolorek fajny i ładne felgi, na które poluję (17 cali)
Jedyne co mnie razi - to brak relingów
Jak możesz wyślij mi na PW zdjęcie boczne autka - chciałem zobaczyć jak wyglądają takie felgi
Jak możesz wyślij mi na PW zdjęcie boczne autka - chciałem zobaczyć jak wyglądają takie felgi
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Dzięki za miłe słowa też mnie razi brak relingów - myślę o tym intensywnie, zobaczymy ... W pierwszej kolejności założę haczyk ...Bodek pisze:Kolorek fajny i ładne felgi, na które poluję (17 cali)
Fotek teraz niestety nie zrobię bo na stalówkach (jak wspomniałem wyżej)
-
- Zafiromaniak
- Model: