[B] - piotrek413 - 1.9 CDTI, 150KM, 2005
[B] - piotrek413 - 1.9 CDTI, 150KM, 2005
Witam wszystkich. Posiadam Zafirę 1.9 CDTI 150km. Zakupiłem ją w Lipcu z przebiegiem 132000km i raczej jest on realny. Została sprowadzona z Francji gdzie jeździła jako samochód firmowy w kompleksie hotelowym. Przejechałem już nią ponad 10tys km i zero problemów. Na szczęście nie posiada DPFa. Średnio spala mi 6.5l/100km z przyczepką około 7.2l/100km. Kupując szukałem OPC line ale ciężko znaleźć coś w przyzwoitej cenie. Proszę o opinię mojego samochodziku
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 21:33 przez Piotrek413, łącznie zmieniany 2 razy.
widzę, że długo czekałeś z pochwaleniem się auta kolejna ZB na forum, to się chwali polecam dokupić chociaż naklejkę klubową, żeby być rozpoznawalnym wśród swoich i tradycyjnie: "miliona kilometrów"
Przez pewien czas nie chwaliłem się nią gdyż chciałem się jej pozbyć. Dojrzałem się że nic nie napisałem o wyposażeniu więc dodaje. Jest to wersja COSMO posiada: 4x szyby, climatronic, 4 poduszki powietrzne + 2 kurtyny, nawigację, pół skórzaną tapicerkę, sensor deszczu i zmierzchu, światła przeciwmgielne i podstawowe bajery Szkoda że nie ma Panoramicznego dachu i xenonów. Trafiła się okazja i w komisie sporo dali mi za poprzednie auto więc czemu nie brać
16 ale planowałem założyć na nie zimówki a na lato 17 lub 18 zakupić ale niestety zima zawitała i trzeba było szybko koła zmienić więc kupiłem stalówki z oponami.
[ Dodano: Nie Lis 28, 2010 22:35 ]
Wszyscy robią małą aktualizację w swojej galerii więc postanowiłem zrobić tak samo
Próbowałem uchwycić piękno mojej okolicy Jak kupie kołpaki to zrobię ładniejszą sesję
No to czas na inny kolor
Za to ze się ubrudziła nie wpuściłem jej na podwórko
Od poprzedniego wpisu nic się prawie nie zmieniło Oprócz przebiegu który teraz wynosi grubo ponad 155tys
[ Dodano: Nie Lis 28, 2010 22:35 ]
Wszyscy robią małą aktualizację w swojej galerii więc postanowiłem zrobić tak samo
Próbowałem uchwycić piękno mojej okolicy Jak kupie kołpaki to zrobię ładniejszą sesję
No to czas na inny kolor
Za to ze się ubrudziła nie wpuściłem jej na podwórko
Od poprzedniego wpisu nic się prawie nie zmieniło Oprócz przebiegu który teraz wynosi grubo ponad 155tys