[B] - tico0 - 1,9 CDTI Enjoy, 100 KM, 2006
[B] - tico0 - 1,9 CDTI Enjoy, 100 KM, 2006
Witam przedstawiam wam moją Zafirę .
Przywieziona z DE w lipcu tego roku.Wyprodukowana 09 11 2006 sam sobie po nią byłem u „helmuta” .
Silnik 1,9CDTI 100 KM.
Posiada praktycznie to co jest potrzebne do jazdy czyli:
ABS
ESP
Klima (manualna)
Szybki elektryczne (przód)
CD30MP3
To tak na szybko...... więcej jak dostanę z powrotem swojego laptopa z EPC....
Ma kilka drobnych mankamentów :> z którymi da się jeździć, wgnieciony przedni lewy słupek (nie wiem jak to się mogło stać) i kilka drobnych otarć w koło. Zobaczymy może na wiosnę dostanie nowy lakierek.... Na razie dostała tylko na tylną klapę bo był tam „tradycyjny” bąbel koło znaczka.... i dlatego naklejka klubowa w innym miejscu.... . Auto z wszystkimi papierami potwierdzonymi przez GM. Fotki wnętrza zrobię później jak znajdę chwilkę i będzie lepsza pogoda.
Miłego oglądania.....
Jakość fotek "taka sobie" ze względu na porę dnia i pogodę..... ale latem poprawimy....
Przywieziona z DE w lipcu tego roku.Wyprodukowana 09 11 2006 sam sobie po nią byłem u „helmuta” .
Silnik 1,9CDTI 100 KM.
Posiada praktycznie to co jest potrzebne do jazdy czyli:
ABS
ESP
Klima (manualna)
Szybki elektryczne (przód)
CD30MP3
To tak na szybko...... więcej jak dostanę z powrotem swojego laptopa z EPC....
Ma kilka drobnych mankamentów :> z którymi da się jeździć, wgnieciony przedni lewy słupek (nie wiem jak to się mogło stać) i kilka drobnych otarć w koło. Zobaczymy może na wiosnę dostanie nowy lakierek.... Na razie dostała tylko na tylną klapę bo był tam „tradycyjny” bąbel koło znaczka.... i dlatego naklejka klubowa w innym miejscu.... . Auto z wszystkimi papierami potwierdzonymi przez GM. Fotki wnętrza zrobię później jak znajdę chwilkę i będzie lepsza pogoda.
Miłego oglądania.....
Jakość fotek "taka sobie" ze względu na porę dnia i pogodę..... ale latem poprawimy....
Ostatnio zmieniony 29 paź 2010, 08:21 przez tico0, łącznie zmieniany 4 razy.
Z tym to jest całkiem inna historia na silniku jest oznaczenie (naklejka) że dt, na karteczce gdzie jest "security code" też jest napisane że silnik dt. Tylko w op-com w sterowniku że dtl.... Według EPC i innych papierów wszystkie nr. silnika nadwozia zgadzają się. Muszę się udać do serwisu i wyjaśnić tą sprawę.... może aktualizacja oprogramowania w sterowniku i przybędzie parę "koników" ....kaliope pisze:ps... czyli zdarza sie, że dtl na oznaczenie jak dt ?
Dzięki za miłe słowa.