[B] - Bodek: 1,9 CDTI - Cosmo - 120KM - 2007
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
[B] - Bodek: 1,9 CDTI - Cosmo - 120KM - 2007
Witam, oto moje autko, kupione 3 tygodnie temu, mam nadzieję, że będzie OK, chociaż czytając to FORUM wydają się być kapryśne i mało przewidywalne szczególnie jak posiadają ekologiczne badziewie, o którym myślę przy codziennej jeździe .
Pozdrowienia dla Wszystkich Forumowiczów, jestem tu nowy i jeszcze się nie przywitałem, choć mam już kilka postów.
WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW i Pozdrawiam
Pozdrawiam Bodek
Pozdrowienia dla Wszystkich Forumowiczów, jestem tu nowy i jeszcze się nie przywitałem, choć mam już kilka postów.
WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW i Pozdrawiam
Pozdrawiam Bodek
Ostatnio zmieniony 03 paź 2015, 20:46 przez Bodek, łącznie zmieniany 9 razy.
Fura prezentuje się malinowo :> kolorek piękny panie i wogółe widać że świeży, zadbany egzemplarz, miliona kilometrów
- Bodek
- Zafiromaniak
Rok minął jak jeden dzień i takie krótkie podsumowanie, niestety troszkę się dołożyło, troszkę się udało przy akcjach serwisowych, ogólnie chyba nie mogę narzekać, albo mogę, sam nie wiem
Wymienione:
rozrząd, filtry i olej, chłodnica klimy, chłodnica wody (akcja serwisowa),wymieniony lewy halogen, oponki na lato i na zimę (bolało), polakierowana tylna maska od listwy w dół (jakiś palant przywalił mi na parkingu pod pracą i oczywiście zwiał), przepolerowana przednia maska, wymieniona szyba czołowa (z ubezpieczenia szyb) i to by było tyle w pierwszym roku eksploatacji, zobaczymy co będzie dalej :>
Wymienione:
rozrząd, filtry i olej, chłodnica klimy, chłodnica wody (akcja serwisowa),wymieniony lewy halogen, oponki na lato i na zimę (bolało), polakierowana tylna maska od listwy w dół (jakiś palant przywalił mi na parkingu pod pracą i oczywiście zwiał), przepolerowana przednia maska, wymieniona szyba czołowa (z ubezpieczenia szyb) i to by było tyle w pierwszym roku eksploatacji, zobaczymy co będzie dalej :>
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
Kolorek fajny, ale szukałem grafit.kaliope pisze:Kolor bezdyskusyjnie najładniejszy ...
jaki przebieg był przy kupnie? Potwierdzony? Ile zrobiłeś przez rok?
Przebieg potwierdzony przy zakupie, był 150000, przez rok zrobiłem lekko ponad 10 (163250) - mało jeżdżona, w tygodniu jeżdżę firmowym.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Bodek
- Zafiromaniak
Jak to bez pasów, prawie zawsze zapinam.Woytas pisze:no ładnie...bez pasów się jeździ :>
Moje dup..o też nie za szerokie, więc nie wygnieciony fotel.kaliope pisze:Bodek_K pisze: Przebieg potwierdzony przy zakupie, był 150000, przez rok zrobiłem lekko ponad 10, mało jeżdżona, w tygodniu jeżdżę firmowym.
kurde....fotele jak nowe....ktoś naprawdę dbał....i miał wąskie 4 litery..... pod tego chyba zależy czy są wygniecione półskóry po bokach siedziska w cosmo
Ostatnio zmieniony 21 lut 2015, 22:35 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
Tak po roku, na wszelki wypadek, przed zimą dorzuciłem dzisiaj Zosi mały przegląd:
oświetlenie + zawieszenie: sprawdzone wszystko OK, oby tak dalej.
[ Dodano: Sro Lut 29, 2012 23:14 ]
500 dni na Forum ZKP - dziękuję Wszystkim za współpracę i Pozdrawiam.
Jesteśmy zgraną ekipą - oby tak dalej.
oświetlenie + zawieszenie: sprawdzone wszystko OK, oby tak dalej.
[ Dodano: Sro Lut 29, 2012 23:14 ]
500 dni na Forum ZKP - dziękuję Wszystkim za współpracę i Pozdrawiam.
Jesteśmy zgraną ekipą - oby tak dalej.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2015, 16:43 przez Bodek, łącznie zmieniany 2 razy.