[B] - grzesz - 1.9 CDTI Enjoy , 100 KM, 12.2005

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
grzesz

[B] - grzesz - 1.9 CDTI Enjoy , 100 KM, 12.2005

#1 Post autor: grzesz »

Witam

ponizej zdjecie mojej Zafiry.
auto kupilem ponad rok temu w firmie Orbistransport (auto poleasingowe) z przebiegiem 152 tys km (auto z 12.2005, w wyposazeniu tylko manualna klima, 4 poduszki, podstawowe radio). Dzis ma 171 tys km, jezdzi sie generalnie ok - jedyna usterka to alternator (co robic wiedzialem dzieki forum;-)) , ostatnio przestal dzialac klakson - znowu rada z forum pomogla ;-)

pozdrawiam
g

http://img121.imageshack.us/i/zaf0.jpg/
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 11:41 przez grzesz, łącznie zmieniany 1 raz.

tico0

#2 Post autor: tico0 »

Witaj, fajnie że pokazałeś nam swoje "wozidełko" ;) powiem szczerze że biały kolor pasuje do zośki, ja też już prawie miałem białą damę jednak jak poznałem jej historie to była nie do zaakceptowania w żaden sposób.
Zadowolenia.

grzesz

#3 Post autor: grzesz »

tico0 pisze:Witaj, fajnie że pokazałeś nam swoje "wozidełko" ;) powiem szczerze że biały kolor pasuje do zośki, ja też już prawie miałem białą damę jednak jak poznałem jej historie to była nie do zaakceptowania w żaden sposób.
Zadowolenia.
Fakt - dlugo sie zastanawialem czy kupowac biale auto ale takze moim zdaniem w tym kolorze Zafira wyglada ladnie. Pewnie przy ewentualnej sprzedazy bedzie klopot ale...nic to. Jesli nadal bedzie sie sprawowac jak dotychczas to pewnie jeszcze troche bedzie moja ;-)
pozdrawiam i dziekuje

Michallot

#4 Post autor: Michallot »

Zosia śnieżnobiała adekwatna do pory roku.
P.S Jak sprawuje się ten kolorek w praktyce?

grzesz

#5 Post autor: grzesz »

Michallot pisze:Zosia śnieżnobiała adekwatna do pory roku.
P.S Jak sprawuje się ten kolorek w praktyce?
aby ladnie auto wygladalo niestety myc trzeba czesto, dobrze ze myjnie mam tuz obok pracy ;-)
niestety byle deszcz i brud widac

pozdrawiam

Mihó

#6 Post autor: Mihó »

Super ujęcie, świetnie zaprezentowałeś samochód. Nie wygląda u Ciebie jak służbowy samochód dla przedstawiciela, ale ciekawa wizja białego koloru :) Gratuluję i bezawaryjności życzę

Anony Mous

#7 Post autor: Anony Mous »

Mam słabość do białych, są takie niewinne ;)

grzesz

#8 Post autor: grzesz »

Dziekuje za zyczenia i komentarze !
co by nie mowic w bialym Zosi na prawde ladnie ;-)
niestety z racji przebiegu bezawaryjnosci sie raczej nei spodziewam , chociaz ...w sumie nie ma DPFa (o czym zapomnialem wspomniec na wstepie) wiec pewnie sprzeglo bedzie tym co mnie za jakis czas pierwsze zaboli. Musze o tym elemencie poczytac na forum :-)

pozdrawiam

sQcha

#9 Post autor: sQcha »

Super Zośka, biała prezentuje się genialnie.
Zadowolenia życzę.

Szymon78

#10 Post autor: Szymon78 »

piękna.. tez miałem kupić białą perłe w wersji SPORT ale w ostatnim momencie rezygnowałem.. jakoś mnie sumienie męczyło i nie zdecydowałem sie.. Ale przyznaję ze biała ZB wizualnie jest piękna

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”