[B] - Proteus - 1,8 XER + Agis, Enjoy, 140KM, 2006
[B] - Proteus - 1,8 XER + Agis, Enjoy, 140KM, 2006
Znalazłem chwilkę czasu, to pochwalę się też swoją czarnulką. Wyprodukowana w Gliwicach, była demówką w salonie Opla w Giżycku (4miechy) później sprzedana kobiecie która zostawiła ją w rozliczeniu przy zakupie nowego auta w tymże komisie, gdzie ja ją już przechwyciłem. Nie kręcona, nie bita. Jak ją brałem miała 85kkm teraz ma 88km z tego 2 na lpg.
ZB-Proteus
ZB-Proteus
Witam kolegę z tego samego województwa Bywam 2 razy w tyg w Łomży więc pewnie cie jakoś wylookam Co do zafiry to bardzo ladna , zdrowa fura. Widzę parktronic dokładany był bo to nie fabryczny i jedynie co mi się nie podoba to te kołpaki ze starej astry Poza tym furka pikna , niech się dobrze prowadzi
Dokładnie parktronic dokładany był w serwisie Opla a czemu tak załozyli ... ?? pewnie prościej i szybciej. Kołpaki niedługo znikną razem z zimą założę aluski 16" będzie ładniej. (zimówki mam na stalowych 15 a letnie mam 16 na alu). Będziesz się wybierał w moim kierunku daj znać na PW to się spotkamy.briano pisze: Widzę parktronic dokładany był bo to nie fabryczny i jedynie co mi się nie podoba to te kołpaki ze starej astry
Co do tektury to faktycznie z racji tej że u mnie na wschodzie śniegu oczeń mnogo to w okresie zimowym pozwalam sobie na tekturowe dywaniki wchłaniające wodę i błoto uwierzcie przy 2-ce juniorów zdaje egzamin trzeba zmieniać nawet często w zależności od aktualnie panujących warunków (krawędzie najlepiej szeroką taśmą obkleić to się mniej brzegi szarpią pod butami dzieci). A dywaniki klubowe już mam i jak aluski, czekają na lepszą pogodę.
Daj znać o której będziesz i weź kierowcę tobriano pisze:W piątek napewno będę jak zapomnę odezwe się :> A co do tej tektury to napewno praktyczne , ale ja nei dąłbym rady na to patrzeć Pozadrawiam
Uwierz ja też nie mogę na tę tekturę patrzeć uroku ona wcale nie dodaje ale lepiej wywalić brudny papier niż odkurzać lub powbijany brud oglądać, dlatego jak to mówią lenistwo motorem postępu technicznego