[B] - mkmal - 1,9 CDTI Edition Plus, 150 KM, 2006, automat
[B] - mkmal - 1,9 CDTI Edition Plus, 150 KM, 2006, automat
Moja Zafirka to czarna rakieta z automatem. Wyposażenie w sumie niezłe, ale brakuje paru drobiazgów. Kupiona ze względu na powiększoną rodzinę (teraz jesteśmy 2+2) w Niemczech jakiś czas temu od prywatnego sprzedawcy. Bezpośrednio, bez handlarzy
Ogólnie jestem zadowolony (szczególnie ten automat i niesamowita elastyczność połączona z mocą). Ale jednak brakuje tego "czegoś" czego współczesne samochody (szczególnie z segmentu "budżetowego") już nie mają... Mam tylko nadzieję, że przynajmniej uda się w miarę bezawaryjnie pojeździć przez dłuższy czas.
Z wyposażenia mam:
- automat
- 2 x elektryczne szyby (da się dołożyć z tyłu???)
- klima automatyczna
- CD70 Navi
- ESP
- 6 x poduszka powietrzna
- skrętne ksenony
- tempomat
- tryb SPORT (chyba każdy automat to ma...)
- hak fabryczny
- podgrzewane fotele
- czujniki deszczu i zmierzchu
- lusterko fotochromatyczne
- halogeny
i chyba to wszystko...
Ogólnie jestem zadowolony (szczególnie ten automat i niesamowita elastyczność połączona z mocą). Ale jednak brakuje tego "czegoś" czego współczesne samochody (szczególnie z segmentu "budżetowego") już nie mają... Mam tylko nadzieję, że przynajmniej uda się w miarę bezawaryjnie pojeździć przez dłuższy czas.
Z wyposażenia mam:
- automat
- 2 x elektryczne szyby (da się dołożyć z tyłu???)
- klima automatyczna
- CD70 Navi
- ESP
- 6 x poduszka powietrzna
- skrętne ksenony
- tempomat
- tryb SPORT (chyba każdy automat to ma...)
- hak fabryczny
- podgrzewane fotele
- czujniki deszczu i zmierzchu
- lusterko fotochromatyczne
- halogeny
i chyba to wszystko...
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2011, 09:19 przez mkmal, łącznie zmieniany 1 raz.
yach, Odnośnie szkieleciaka - generalnie jest nieźle, ale bez specjalnego szału. Sporo zalet (ciepło, tanio, łatwo rozbudowywać...) ale są też wady (pewnie wyda się to głupie, ale na przykład skrzypiąca podłoga doprowadza mnie do szału). Ogólnie mogę polecić, bez problemu da się w takim domu mieszkać.
I dzięki wszystkim za pochwały. Oznakowania pewnie pojawią się z czasem
I dzięki wszystkim za pochwały. Oznakowania pewnie pojawią się z czasem