[B] - Michallot - 1.8 Innovation, 140 KM, 2010, panacotta
[B] - Michallot - 1.8 Innovation, 140 KM, 2010, panacotta
Witam!
Historia z Zafirą w naszej rodzinie zaczęła się kiedy nabyłem ZA (jest w dziale kilka tematów niżej) w lipcu 2009 roku. Tak się spodobała mojemu Ojcu że postanowił nabyć własną Zofiję
Najpierw zaczęliśmy szukać po kraju ale po oglądnięciu kilku sztuk szybko zmądrzeliśmy... i taki tego wynik :
Natrafiliśmy na taką perełkę:
Samochód jest z końca 2010 roku(czyli nówka) autko służyło w Niemieckim salonie w Fernwald. Ma przejechane niecałe 30 tyś km. Jest jeszcze na gwarancji.
Ma silnik benzynowy 1.8 o mocy 140KM (ma kopyto w porównaniu do Primery 1.8/116km)
Wyposażenie: Innovation
-Bi-xenon z AFL
-ABS
-ESP
-CD70NAVI
-wyświetlacz ''bursztynowy'' w przyszłości CID
-Climatronic
-półskóra (ekologiczna )
-parktronic
To tak z ważniejszych
Foty jeszcze z salonu:
Foty z domku będą za niedługo.
Historia z Zafirą w naszej rodzinie zaczęła się kiedy nabyłem ZA (jest w dziale kilka tematów niżej) w lipcu 2009 roku. Tak się spodobała mojemu Ojcu że postanowił nabyć własną Zofiję
Najpierw zaczęliśmy szukać po kraju ale po oglądnięciu kilku sztuk szybko zmądrzeliśmy... i taki tego wynik :
Natrafiliśmy na taką perełkę:
Samochód jest z końca 2010 roku(czyli nówka) autko służyło w Niemieckim salonie w Fernwald. Ma przejechane niecałe 30 tyś km. Jest jeszcze na gwarancji.
Ma silnik benzynowy 1.8 o mocy 140KM (ma kopyto w porównaniu do Primery 1.8/116km)
Wyposażenie: Innovation
-Bi-xenon z AFL
-ABS
-ESP
-CD70NAVI
-wyświetlacz ''bursztynowy'' w przyszłości CID
-Climatronic
-półskóra (ekologiczna )
-parktronic
To tak z ważniejszych
Foty jeszcze z salonu:
Foty z domku będą za niedługo.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2011, 20:50 przez Michallot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ładne i świeżutkie autko, jak można wiedzieć to ile kosztowała , a nad wyświetlaczem się zastanów czy warto bursztynowy też jest fajny, navi w oplu nawet na CID-e to porażka, lepiej kupić zewnętrzne urządzenie.
Gratulacje i miliona km bez remontu
Gratulacje i miliona km bez remontu
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.