Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cześć,
Po dwóch miesiącach jeżdżenia dojrzałem do przedstawienia mojej pierwszej Zafiry. Kupiona za Odrą od pierwszego właściciela - chyba podobnie zakochanego w niej jak ja,bo kupił jej zimowe buty 17". Zobaczymy jak przetrwają zimę na polskich drogach.
Z dodatkowych atutów:
- szklany dach
- Webasto
- w pełni skórzana tapicerka
i wiele innych.
O dziękuję. Bardzo chętnie wezmę udział. Wybaczcie na razie opóźnienie ze zdjęciami, ale junior się urodził. A przy pierwszym dziecku na razie jest w domu lekkie zamieszanie i trudno dokończyć rozpoczętą sprawę
[ Dodano: Nie Lis 13, 2011 10:36 ]
Oto kilka fotek :
Dzięki za ciepłe słowa.
Zgadza się - wszystko poza ksenonami.
Akurat dla mnie brak ksenonów jest zaletą. Mam pejoratywne wspomnienia z Audi A6 - gdzie ksenony świeciły marnie. Osobiście wolę włożyć jaśniejsze H1 czy H7 i cieszyć się jasnością
Piotrek413 pisze:Nie wiem jak bi xenony w Oplu ale w VW są dla mnie bombowe. Jak przesiadam się w nocy z Passata do mojej Zafiry to czegoś mi zawsze brakuję
Piotrek413 pisze:Nie wiem jak bi xenony w Oplu ale w VW są dla mnie bombowe. Jak przesiadam się w nocy z Passata do mojej Zafiry to czegoś mi zawsze brakuję
Mi się wydaje, że to raczej kwestia indywidualnego odbierania barw. Ksenony dają zimne światło, a halogeny ciepłe. Ja wolę to drugie, w domu też wybieram żarówki o ciepłej barwie.
Wiadomo że ciepła barwa światła jest przyjemniejsza dla oka, ale w przypadku ksenonów, tak jak koledzy piszą, w nocy widoczność jest nieporównywalnie lepsza