[ C ] - jogurt - 2.0 CDTI, Tourer Cosmo, 165 KM, 2013
[ C ] - jogurt - 2.0 CDTI, Tourer Cosmo, 165 KM, 2013
Witajcie,
jest mi bardzo miło do Was dołączyć, OPEL to moje pierwsze auto z Europy, do tej pory miałem przyjemność jeździł markami głównie azjatyckimi (Honda, Nissan). W zeszłym roku pojawiła się potrzeba większego auta w rodzinie i tak pojawił się u nas Zafirek (nie Zośka) a prezentuje się tak:
Zafirek po pierwszych kempingowych wakacjach stał się ukochanym autem w rodzinie (jeździ zapakowany po dach), choć 10 letni Nissan zawsze będzie w sercu miał swoje miejsce
pozdrawiam całą ekipę ZKP trzymajcie się ciepło!
jest mi bardzo miło do Was dołączyć, OPEL to moje pierwsze auto z Europy, do tej pory miałem przyjemność jeździł markami głównie azjatyckimi (Honda, Nissan). W zeszłym roku pojawiła się potrzeba większego auta w rodzinie i tak pojawił się u nas Zafirek (nie Zośka) a prezentuje się tak:
Zafirek po pierwszych kempingowych wakacjach stał się ukochanym autem w rodzinie (jeździ zapakowany po dach), choć 10 letni Nissan zawsze będzie w sercu miał swoje miejsce
pozdrawiam całą ekipę ZKP trzymajcie się ciepło!
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
-
- Świeżak
- Model:
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Moja też przez chwilę była nazwana "Zoftan" jak mnie drażniła. Ale się uspokoiła i jest teraz grzeczną Zosiąmiodzik pisze:Tunio999, chabretti,
Piękny i bardzo ładny bo to ON!
Zafirek!
Ale mi się spodobało!!!