[C] -radzizdo- 2.0 BiTURBO 195KM Innovation OPC Line 2014
- radzizdo
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
Na zdjeciach wychodzi to inaczej niz w rzeczywistosci. Nawet moja żona, kiedy zobaczyła Zośkę na zdjęciach w folderze powiedziała jedno o wnętrzu - WIEŚ -, ale kiedy zobaczyła to "na żywo", to stwierdziła ze kolor nie dość ze jej odpowiada to na dodatek bardzo pasuje do reszty jej dodatków.myszolot pisze:Ładna. Fajna. Super. Chociaż ten brąz w środku jest dla mnie straszny, to "będzie Pan zadowolony" z samochodu. Gratuluję okazji i wierzę, że będziesz zadowolony tak jak ja ze swojej
- Broda_2014
- Przeglądacz
- Imię: Krzysztof
- Auto: Opel_zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
Nie. Widać po prostu przestrzeń za samochodem i w momencie zbliżania się do przeszkody na ekranie pojawia się ostrzeżenie (no, chyba ze nie potrafię włączyć rysowania ).mbaranek pisze:Mam pytanko co do kamery cofania - rysuje u Ciebie obrys samochodu (pokazuje kreskami ktoredy auto pojedzie) jak cofasz?
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2015, 18:04 przez radzizdo, łącznie zmieniany 1 raz.
- radzizdo
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
Tak, sam. Zdjęcia robione dzisiaj przed zamkiem Neuenhof w Lüdenscheid.miodzik pisze:A te zdjątka to sam robiłeś?
Bo wyglądają jak tak trochę z katalogu...
Info o Zamku (jezyk niemiecki)
- Piasek
- Zafiromaniak
- Model:
Ten już by chipował
Piękne auto, bajeczny kolor (jeden z moich ulubionych), niech wozi jak najlepiej.
Dla mnie brakuje tylko jednego: automatycznej skrzyni biegów.
Nie zdecydowałbym się na motor z takim momentem w manualu bo raz ze to po prostu męczarnia a dwa: znęcanie się nad sprzęgłem które bardzo szybko zejdzie i narobi gigantycznych kosztów.
Wiesz, ja patrzę z mojej perspektywy gdzie jak często liczę odcinek z domu do pracy (który w ohydną pogodę i zimą pokonuję autem, w pozostałe dni śmigam rowerkiem) muszę zmieniać od 20 do 35x bieg i używać sprzęgła a wszystko na odcinku... 4km
Piękne auto, bajeczny kolor (jeden z moich ulubionych), niech wozi jak najlepiej.
Nie zdecydowałbym się na motor z takim momentem w manualu bo raz ze to po prostu męczarnia a dwa: znęcanie się nad sprzęgłem które bardzo szybko zejdzie i narobi gigantycznych kosztów.
Wiesz, ja patrzę z mojej perspektywy gdzie jak często liczę odcinek z domu do pracy (który w ohydną pogodę i zimą pokonuję autem, w pozostałe dni śmigam rowerkiem) muszę zmieniać od 20 do 35x bieg i używać sprzęgła a wszystko na odcinku... 4km
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2015, 21:28 przez Piasek, łącznie zmieniany 1 raz.
- radzizdo
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
Zafek80 pisze:Ten już by chipował
Jeżeli zepsuje się w okresie gwarancji to głowa mnie nawet nie zaboli. Jak będzie się kończyła gwarancja to ja przedłużę Oby nie doszło do tego o czym wspomniałeś po okresie gwarancyjnym, do tej pory mam traumy po ZA i wymianie pompy paliwowej w 2L dieslu...