[I] Tasiorek - Citroen C4 2.0i VTS
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Wycieczka zakończona w dniu wczorajszym Przebieg poniżej. Na całe szczęście wszystko poszło jak zakładaliśmy bez awarii.
Jedyny problem to problem z klimatyzacją, która była naprawiana przed wyjazdem. Muszę sprawdzić gdzie dokładnie jest wyciek czynnika.
W zarysie trasa mniej więcej wyglądała tak: Troszkę inna kolejność przejazdów dlatego brakuje 500 km
Jedyny problem to problem z klimatyzacją, która była naprawiana przed wyjazdem. Muszę sprawdzić gdzie dokładnie jest wyciek czynnika.
W zarysie trasa mniej więcej wyglądała tak: Troszkę inna kolejność przejazdów dlatego brakuje 500 km
Dziś ładna pogoda wiec trzeba było zrobić kilka fotek W przyszłym miesiącu mija rok kiedy auto jest u mnie do tej pory przejechałem około 30 tyś z czego praktycznie wszystko na LPG i jestem naprawdę zadowolony z tego samochodu. W najbliższym czasie trzeba będzie zrobić przegląd olejowy/filtrowy itp.
Chorwacja super Zafirką byłem też w Dubroniku 3 lata temu potem Italia też Zafirą. W tym roku już citroen ze względu na wiek i możliwość wykupienia Assistace w miarę dobrego. Autostradę po tym jak się skończyła w Chorwacji zobaczyłem 500km dalej w Grecji Ta strona kontynentu niestety nie ma autostrad. Na powrocie tak naprawdę cały czas autostradą.bolo77 pisze:Kolego wielki szacun za tą wyprawę, ja w tym roku dotarłem do Dubrownika i myślałem że wyzionę ducha tak bylem zmęczony.
pozdrawiam serdecznie Odkrywcę !
W przyszłym roku atakujemy Portugalię
Każdy zadaje to pytanie tak naprawdę nie ma różnicy jak dla mnie Żona też nie narzeka.czesław pisze:Powiedz jakie pierwsze wrażenie z jazdy z tą trochę inną kierownicą