Witam.
Interesuje mnie wymiana Zośki. Znalazłem coś takiego
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... z8OgG.html
Pytanie : Co o niej sądzicie ? Czy miał ktoś do czynienia z tym sprzedawcą?
Wysłałem prośbę o numer VIN i zobaczymy co odpiszą.
Pozdrawiam
Opel Zafira Tourer 7os panorama automat -Papis
Moderator: Tunio999
- Mariusz
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Co można powiedzieć? Auto świeże, 4 lata więc pewnie za bardzo nie ma się co czepiać.
Cena wydaje się trochę wysoka, ale może da się coś utargować.
Co do skrzyni biegów to Musisz poczytać trochę opini na jej temat, ja wybrałbym manual ale to kwestia gustu więc nie komentuję. Życzę owocnych poszukiwań i dobrego zakupu.
Cena wydaje się trochę wysoka, ale może da się coś utargować.
Co do skrzyni biegów to Musisz poczytać trochę opini na jej temat, ja wybrałbym manual ale to kwestia gustu więc nie komentuję. Życzę owocnych poszukiwań i dobrego zakupu.
Dzięki.
Dostałem VIN i z tego co widzę nic jej nie brakuje. Manualem swoim jeżdżę już 7 lat i czas spróbować coś innego (szczególnie gdy miałem okazję przejechać się ZC w automacie- pokazowym). Co do ceny to specjalnego porównania nie mam. Ta Zafira jest z Francji , a wyposażenie ma dosyć bogate.
Pozdrawiam
Dostałem VIN i z tego co widzę nic jej nie brakuje. Manualem swoim jeżdżę już 7 lat i czas spróbować coś innego (szczególnie gdy miałem okazję przejechać się ZC w automacie- pokazowym). Co do ceny to specjalnego porównania nie mam. Ta Zafira jest z Francji , a wyposażenie ma dosyć bogate.
Pozdrawiam