[A]Co myślicie o montażu zestawu HID xenon?

Modyfikacje dla Zafiry A
Wiadomość
Autor
firek
Zafiromaniak
Imię: Mirek
Auto: Opel Zafira A 1,8 Elegance
Model: ZA
Oznaczenie silnika: X18XE1
#16 Post autor: firek »

Grzesiek, te cuda z linku to żaden Xenon tylko ksenon EFEKT, takie żaróweczki co udaja Xenony..

Woytas

#17 Post autor: Woytas »

firek, tak samo jak HID ;) badziewie!!!!!!, a to co podał Grzesiek, :shock: (nie no zayefajny ksenon :mrgreen: )

David

#18 Post autor: David »

Grzesiek , a powiedz mi kolego gdzie zamontowałeś przetwornice napiecia do tych xenonów?, promocja zajebiaszcza, ja do mojej Laguny za 1 żarnik muszę zapłacić około 25-30 funtów (100-130 PLN ) a u Ciebie za 7 funciaków. W mojej poprzedniej ZA w Carrefour kupiłem takie w kpl 2 szt za całe 30PLN, efekt super ale po 2 miesiącach jak zlazło to niebieskie to dopiero był koszmar :mrgreen:

Grzesiek

#19 Post autor: Grzesiek »

u mnie jak narazie 1 rok smigaja i nie ma zadnego problemu ...

przetwornicy zadnej nie montowalem

firek
Zafiromaniak
Imię: Mirek
Auto: Opel Zafira A 1,8 Elegance
Model: ZA
Oznaczenie silnika: X18XE1
#20 Post autor: firek »

David, nie naśmiewaj się z kolegi... na pudełku od żarówki był napis Xenon - był :D
A tak wracając do tematu, to akurat w nocy z soboty na niedzielę miałem tą niezapomniana przyjemność być oślepionym przez wynalazek jakim jest zestaw HID, jak mi dał po lusterkach wstecznych tym gó..em, to nie pozostało nic innego jak go puścić i dać pooglądać światła długie Zosi ;)

David

#21 Post autor: David »

zapomniałem się jeszcze dopytać o czujnik poziomowania :mrgreen: Sorki ale nie mogłem sie powstrzymać, jeśli Tobie to nie przeszkadza to ok, ale pamiętaj i czasami postaw się w roli tych którzy jadą przed Tobą. co lepsze samochody mają lusterka wsteczne ściemniające się pod wpływem takiego ostrego światła , ale jest ich garstka inni musza przestawiać lusterka .......

jest na forum obszerny temat o tych ..... Xenonach/Hidach czy jak to chinole nazywają :piwo:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”