Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Miał ten zestaw Dziadek13. Ja też go kupiłem, ale następnie wymieniłem lampy przednie na Sonara z Ledami i tak mi pozostał do tej pory.
Będę go montował u Grześka w jego OPC. Wstępne przymiarki już były. Działa i wygląda fajnie.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Miał ten zestaw Dziadek13. Ja też go kupiłem, ale następnie wymieniłem lampy przednie na Sonara z Ledami i tak mi pozostał do tej pory.
Będę go montował u Grześka w jego OPC. Wstępne przymiarki już były. Działa i wygląda fajnie.
Czyli co bo nie bardzo rozumiem?
Masz ten zestaw czy miałeś i montujesz ten zestaw Grześkowi czy Sonara z ledami?
Zestaw kupiłem i mam go do dziś. Nowy nie montowany.
Lampy kupiłem takie same jak Ty miałeś z paskiem ledowym i dlatego nie zamontowałem dziennych w kierunkach.
Ostatnio będąc u Grześka na szybko podłączyliśmy ten zestaw, aby sprawdzić jak działa.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Soczewki w Sonarach świeciły słabo. Co do paska ledowego to nie było tak źle.
Dla tych co nie wiedzą o jakich lampach mówimy.
Jak zamiast żarówki H1 będą założone żarniki HID to wtedy dobrze widać. Ale to jest niedozwolone