Jak podłączyć telefon zafira b 2006 r cosmo

Modyfikacje dla Zafiry B
Wiadomość
Autor
Fejss20

Jak podłączyć telefon zafira b 2006 r cosmo

#1 Post autor: Fejss20 »

Witam 3 miesiące temu zakupiłem Zafirę cosmo w podobno najbogatszej niby wersji i ma ona nawigację itp i jest możliwosć podłączenie telefonu komórkowego bez potrzeby wkładania karty itp chyba przez blutouh czy jak tam to się pisze czy może ktoś mi pomóc i mi podpowie jak to zrobić ?:D :lol:

Zdenek2007
Zafiromaniak
Model:

#2 Post autor: Zdenek2007 »

Fejss20 pisze:Witam 3 miesiące temu zakupiłem Zafirę cosmo w podobno najbogatszej niby wersji i ma ona nawigację itp i jest możliwosć podłączenie telefonu komórkowego bez potrzeby wkładania karty itp chyba przez blutouh czy jak tam to się pisze czy może ktoś mi pomóc i mi podpowie jak to zrobić ?:D :lol:
Mam instrukcje obsługi do "portalu komórkowego" , "Radia CD70/DVD90" jak i ogólną Zafiry. Wszystko w polskiej wersji elektronicznej, mogę przesłać na maila.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#3 Post autor: Bodek »

Fejss20 pisze:Witam 3 miesiące temu zakupiłem Zafirę cosmo w podobno najbogatszej niby wersji i ma ona nawigację itp i jest możliwosć podłączenie telefonu komórkowego bez potrzeby wkładania karty itp chyba przez blutouh czy jak tam to się pisze czy może ktoś mi pomóc i mi podpowie jak to zrobić ?:D :lol:
Masz moduł UWA w aucie :?:

Ile masz zakładek na wyświetlaczu :?:

Możesz rokodować VIN - zawsze coś się wyjaśni.

Temat z Forum:

http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=6687

https://www.google.pl/webhp?sourceid=ch ... iraklub.pl
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Barfertys

#4 Post autor: Barfertys »

A no jak rozkodujesz VIN to na pewno ci się wyjaśni ale warto sobie to ogarnać bo przydatna funkcja.

sergiu
Mieszkaniec
Imię: Sergiusz
Auto: Zafcia B 1.7 CDTI
Model: ZB
Oznaczenie silnika: A17DTJ
#5 Post autor: sergiu »

Fejss20, w ustawieniach "telefonu" auta będziesz miał parowanie z urządzeniami. Pamiętaj żeby telefon ustawić jako widoczny przez BT bo inaczej się nie znajdą. PIN raczej standardowy będziesz miał 1234 lub 0000. Zakładam że kom masz na androidzie więc nie zapomnij pozwolić na dostęp do kontaktów.
Powyższe słowa wyrażają opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie mogą one służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”