Jak podłączyć telefon zafira b 2006 r cosmo
Jak podłączyć telefon zafira b 2006 r cosmo
Witam 3 miesiące temu zakupiłem Zafirę cosmo w podobno najbogatszej niby wersji i ma ona nawigację itp i jest możliwosć podłączenie telefonu komórkowego bez potrzeby wkładania karty itp chyba przez blutouh czy jak tam to się pisze czy może ktoś mi pomóc i mi podpowie jak to zrobić ?:D
-
- Zafiromaniak
- Model:
Mam instrukcje obsługi do "portalu komórkowego" , "Radia CD70/DVD90" jak i ogólną Zafiry. Wszystko w polskiej wersji elektronicznej, mogę przesłać na maila.Fejss20 pisze:Witam 3 miesiące temu zakupiłem Zafirę cosmo w podobno najbogatszej niby wersji i ma ona nawigację itp i jest możliwosć podłączenie telefonu komórkowego bez potrzeby wkładania karty itp chyba przez blutouh czy jak tam to się pisze czy może ktoś mi pomóc i mi podpowie jak to zrobić ?:D
Pozdrawiam
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Masz moduł UWA w aucieFejss20 pisze:Witam 3 miesiące temu zakupiłem Zafirę cosmo w podobno najbogatszej niby wersji i ma ona nawigację itp i jest możliwosć podłączenie telefonu komórkowego bez potrzeby wkładania karty itp chyba przez blutouh czy jak tam to się pisze czy może ktoś mi pomóc i mi podpowie jak to zrobić ?:D
Ile masz zakładek na wyświetlaczu
Możesz rokodować VIN - zawsze coś się wyjaśni.
Temat z Forum:
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=6687
https://www.google.pl/webhp?sourceid=ch ... iraklub.pl
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Mieszkaniec
- Imię: Sergiusz
- Auto: Zafcia B 1.7 CDTI
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: A17DTJ
Fejss20, w ustawieniach "telefonu" auta będziesz miał parowanie z urządzeniami. Pamiętaj żeby telefon ustawić jako widoczny przez BT bo inaczej się nie znajdą. PIN raczej standardowy będziesz miał 1234 lub 0000. Zakładam że kom masz na androidzie więc nie zapomnij pozwolić na dostęp do kontaktów.
Powyższe słowa wyrażają opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie mogą one służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny