[B]Monatż schowków w Zafirce
[B]Monatż schowków w Zafirce
Mam pytanie czy istnieje mozliwość zamontowania schowków tkich jak ma zafira B w wersji Panramicznej - tako same sa tez w Signum w zwykłym dachu.
chciałbym zamonotowac sobie takowe schowki. ale nei wiem czy moge do zwykłego dachu?
chciałbym zamonotowac sobie takowe schowki. ale nei wiem czy moge do zwykłego dachu?
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 01:09 przez Damianos, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiele nie wniosę do tematu po za tym, że też chciałbym takie schowki
Obawiam się jednak, że może to być dość karkołomne przedsięwzięcie, że o kosztach nie wspomnę (sama podsufitka jest droga a schowki pewnie jeszcze droższe).
Obawiam się jednak, że może to być dość karkołomne przedsięwzięcie, że o kosztach nie wspomnę (sama podsufitka jest droga a schowki pewnie jeszcze droższe).
Astra G 1.6 X16SZR (w gazie) - sprzedana
Zafira B 1.9 Z19DTH (chip V-Tech) - sprzedana
...teraz japoniec...
...teraz japoniec...
Raczej się nie da. Wynika to z faktu, że schowki są wyższe tzn. po zamknięciu chowają się w tym plastikowym "garbie" który biegnie na zewnątrz przez całą długość dachu. Poza tym podsufitka jest wyprofilowana i obniżona w miejscu schowków.
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
tylko w signum nie masz dachu panoramicznego... i tam jest od początku podsufitka wyprodukowane do zwykłego dachu z takimi schowkami...
ale jak to mówia, polak potrafi i możesz być pierwszym który zaadaptuje schowki z panoramy do zwykłego dachu
ale jak to mówia, polak potrafi i możesz być pierwszym który zaadaptuje schowki z panoramy do zwykłego dachu
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Same schowki też są na alledrogo: http://www.allegro.pl/item1015426451_la ... ignum.html
cena dość niska ale widzę, że schowek sfatygowany mocno.
Znalazłem również cały dach ze schowkami:
http://www.allegro.pl/item1011965778_op ... fitka.html
Reasumując stawiam flachę temu kto da radę zrobić taki przeszczep
cena dość niska ale widzę, że schowek sfatygowany mocno.
Znalazłem również cały dach ze schowkami:
http://www.allegro.pl/item1011965778_op ... fitka.html
Reasumując stawiam flachę temu kto da radę zrobić taki przeszczep
Astra G 1.6 X16SZR (w gazie) - sprzedana
...teraz japoniec...
...teraz japoniec...
Bez poważnej ingerencji przebudowy, podsufitki się nie obędzie, jak widzę trzeba by dać zarobić sporo kasy dobremu zakładowi tapicerskiemu. Według mnie gra nie warta świeczki. Ale do upartych świat należy, do dobrej flaszki fundowanej przez poprzednika dokładam jakąś "zapojkę" ( kola, sok według uznania zwycięscy)