Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LWPM pisze: ↑06 cze 2018, 13:55
spróbuję coś na to poradzić... tylko kiedy po takim wyjściu mają się znów zacząć same pojawiać?
Hmm, po ponownym włączeniu wstecznego lub po ręcznym wejściu w PAS. Tak to działało w starszym sofcie. Wiadomo kierowca jest Panem i może sobie sam wyjść z PASa, (bo mu np przy wyjeżdżaniu z parkingu włączanie AC zasłonił ) ale jak wyszedł z własnej głupoty to niech się męczy i klika po opcjach żeby od nowa wejść
LWPM pisze: ↑06 cze 2018, 13:55
mozna szybcie pokazać stan czujników, no ale to trzeba zrobić. Dane pojawiają się teraz później,... no ale tak musi być (za dużo pisania by to opisać dlaczego tak musi być) - niestety u jednych nie pojawia się nic - inni musza czekać dłużej... i tutaj jest znowu problem, albo będą zadowoleni jedni, albo drudzy - trzeba jakoś to wypośrodkować. Ograniczenia są jakie są... CAN tez ma swoje ograniczenia
Patryqo pisze: ↑09 cze 2018, 16:02
Pierwsze wypalanie z poprawionym wykrywaniem w 1.9 zaliczone. I jest rewelka! Od razu pokazało. Dzięki wielkie, teraz jest idealnie.
Ja jestem już po drugim wypalaniu. Dzisiaj obserwowałem jak zaczęła rosnąć temperatura spalin i włączyła się "moja" kontrolka - z minimalnym opóźnieniem moduł poinformował o wypalaniu. Jest super :-)
Pytanko - czy poprawiona wersja wykrywania i monitorowania regeneracji DPF jest w wersji v0.2 exp 8 , pytam bo już aktualizowałem do tej wersji i działa jak wcześniej, na stronie z firmware zauważyłem że pod tą samą datą publikacji są jakby dwie różne wersje o tym samym oznaczeniu
celius pisze: ↑12 cze 2018, 07:51
A czy dałoby się w moduł podpiąć bluetooth i wykorzystać jako zestaw głośnomówiący ??
Pytanie tylko po co. Kup uwa zamontuj i masz fajny zestaw bt zintegrowany z cid. Widze ze za 200 pare zl kazdy by chcial kombajn niewiadomo do czego . Lukasz a modul "loda" tez bedzie robil ?
LWPM pisze: ↑11 cze 2018, 21:34
nowa wersja będzie jutro do zaktualizowania dla każdego
Łukaszu nie wiem dlaczego ale nie mogę zaznaczyć opcji "pokaż zaawansowane ustawienia" ani "pokaż niedostępne ustawienia" przez co chyba nie widzę nowej wersji softu do aktualizacji. Klikam w kwadracik a on ciągle pozostaje pusty... jakieś pomysły ?
Ostatnio zmieniony 15 cze 2018, 20:33 przez barek16, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, przez mój moduł nie mogę uruchomić halogenów ani jako świateł dziennych ani w żadnej innej akcji, po ustawieniu halogenów wraz z kontrolką zapala sie sama kontrolka. co może być przyczyną ?