[B]UWA
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Jak dobrze pamiętam, to UWA jest modułem bezprzewodowym, a UWB przewodowym
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Dokładnie tak jak pisze Bodek.
UWB dodatkowo ma możliwość wpięcia telefonu w podstawkę pod dany model aparatu. UWA to tylko i wyłącznie bluetooth.
UWB dodatkowo ma możliwość wpięcia telefonu w podstawkę pod dany model aparatu. UWA to tylko i wyłącznie bluetooth.
-
- Świeżak
- Imię: Mariusz
- Auto: Zafira B 2.2 Direct
- Oznaczenie silnika: Z22YH
Witam, taki problem, włączam bluetooth i uwa wyszukuje przez tel cos czasem znajdzie czasem nie, ale sparować sie nei da i jest informacja/błąd aby zobaczyć ustawienia
w samochodzie, a tam za duzo ustawić się nie da. Dodatkowo nie da sie wyszukac z samochodu mojego telefonu, wciskam przycisk i nic sie nie dzieje, jak na tym filmiku ktos ma podobny problem
https://www.youtube.com/watch?v=2RbO4Tf3vx4
tez moge wciskac start sesrching i nic
w samochodzie, a tam za duzo ustawić się nie da. Dodatkowo nie da sie wyszukac z samochodu mojego telefonu, wciskam przycisk i nic sie nie dzieje, jak na tym filmiku ktos ma podobny problem
https://www.youtube.com/watch?v=2RbO4Tf3vx4
tez moge wciskac start sesrching i nic
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
Jak zrobić aktualizację modułu UWA
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Ostap
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: Zafira
- Model: B
Gdzieś czytałem, że ktoś robił opcomem. Niestety nie znalazłem tego jak to zrobić.
Niestety nawet z najnowszym softem nowe telefony działają słabo. Xperia Z z tym zestawem działała pięknie, czysto i wyraźnie. Nowsze telefony Samsung, Huawei, xiaomi działają bardzo słabo. Źle mnie słychać. Tego nie było ze starszym. Mam z 700 kontaktów w tel i jak włączę wyświetlanie to przez 30min nie może ich załadować. Zestaw rozłącza ciągle.
Niestety nawet z najnowszym softem nowe telefony działają słabo. Xperia Z z tym zestawem działała pięknie, czysto i wyraźnie. Nowsze telefony Samsung, Huawei, xiaomi działają bardzo słabo. Źle mnie słychać. Tego nie było ze starszym. Mam z 700 kontaktów w tel i jak włączę wyświetlanie to przez 30min nie może ich załadować. Zestaw rozłącza ciągle.
- oki
- Mieszkaniec
- Imię: Darek
- Auto: Zafira B 2.0 Panorama
- Oznaczenie silnika: Z20LER
To mój sprzęt coś nie teges tzn wybieram niby programuje i dalej mam DE.
Do tego przy diagnostyce mam błąd B1001-00 nie zaprogramowano Układu Kontroli Elektronicznej ECU i na ekranie obsługi telefonu pojawia się co chwilę komunikat PROGRAM UHP
Do tego przy diagnostyce mam błąd B1001-00 nie zaprogramowano Układu Kontroli Elektronicznej ECU i na ekranie obsługi telefonu pojawia się co chwilę komunikat PROGRAM UHP
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
CAN sprawdź czy ustawiłeś , VIN, indeks, jeśli wszystko skonfigurowane to twój sprzęt diagnostyczny nie radzi sobie z tym
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam