[B]Grill bez znaczka Zafira B

Modyfikacje dla Zafiry B
Wiadomość
Autor
F-19

[B]Grill bez znaczka Zafira B

#1 Post autor: F-19 »

Wykonuję grille do Zafiry B. Grill jest bez znaczka w formie kratki. Oprócz grilla wykonuję również kratkę do zderzaka (na chwilę obecną jest to wersja przedliftowa), która jest taka sama jak grill i optycznie stanowi z nim komplet. Efekt końcowy można zobaczyć na zdjęciu.
Obrazek
Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę zajrzeć do działu sprzedam, a wszelkie pytania proszę kierować na PW.
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 00:18 przez F-19, łącznie zmieniany 2 razy.

marlow

#2 Post autor: marlow »

Witam,
Przyznam, że wygląda to zawodowo. Jaki koszt takiego grilla oraz kratki do zderzaka.
Mam Zośkę z 2006 modelowo 2007 więc przedliftową i jak piszesz ma pasować.
Czekam na info.
marlow

shell'a

#3 Post autor: shell'a »

marlow pisze:Mam Zośkę z 2006 modelowo 2007 więc przedliftową i jak piszesz ma pasować.
Czekam na info.
marlow
Również się podłączam i czekam na info i fotki

norbert_p

#5 Post autor: norbert_p »

Moim zdaniem do takiego auta jak rodzinna ZB taki grill nie pasuje. Mnie osobiście się podoba ten oryginalny z tym a'la chromem wokół grilla. No, ale to tylko moje zdanie... :>

M@rio

#6 Post autor: M@rio »

norbert_p pisze:Moim zdaniem do takiego auta jak rodzinna ZB taki grill nie pasuje. Mnie osobiście się podoba ten oryginalny z tym a'la chromem wokół grilla. No, ale to tylko moje zdanie... :>
a mi się podoba taki i taki - najchętniej to co tydzień bym zmieniał raz jeden a raz drugi :)

kubik_CDTi

#7 Post autor: kubik_CDTi »

Z AFL+ prezentuje się świetnie.
Z wyglądu przypomina Irmscher-a i kosztuje normalnie.

ronin

#8 Post autor: ronin »

norbert_p pisze:Moim zdaniem do takiego auta jak rodzinna ZB taki grill nie pasuje.
Jest też wybitnie rodzinna wersja OPC ;)

SH'Raku

#9 Post autor: SH'Raku »

F-19, Pięknie się prezentuje, pozostaje czekać tylko na Twoją wersję dla ZA :piwo:

Anony Mous

#10 Post autor: Anony Mous »

Widziałem tego grilla osobiście , kolega prezentował go na spociku na swojej zośce, moim zdaniem dobra robota i super efekt.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”