Kod do zmieniarki i radia
Moderator: Sebu$
Wielkie dzieki !!kod wczoraj zdobyłem na http://forum.kody-radio.pl/index.php?si ... 5feeda78de . I byłbliski 4642 . Bardzo dziekuje za zainteresowaniem moim problemem !!drahe pisze:Spróbuj 4662
BajBus pisze:niestety pochwaliłem się za co przepraszam, z 500 jest problem, nie ma kalkulatorów do tego, czyli zostaje jedynie jakiś serwis...
do 300 i 400 jestem w stanie podać taki kod
Prosze o pomoc potrzebuje kod
GM0400x2533986
Witam,potrzebuje kod do radia DELCO cdr 500 GM1500Y9400791 2F4 09136107 4660103MH bardzo prosze o pomoc i z góry dziękuje.
no 13255557
pomożecie z kodem bo kupiłem auto bez radia a dostałem radyjko za grochy na allegro i nie mogę uruchomić
pomożecie z kodem bo kupiłem auto bez radia a dostałem radyjko za grochy na allegro i nie mogę uruchomić
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
w ZB nie ma kodu do radia, radio trzeba wylogować i zalogować u siebieBORYGO5 pisze:no 13255557
Poczytaj na Forum
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Temat z ForumBORYGO5 pisze:czyli muszę uruchomić radio w tamtym aucie i wylogować
a czy mogę to zrobić w moim aucie innym sprzętem typu: kts 503, op-com , gutman ??
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Bodek podal Ci w jakim temacie mozesz znalesc odpowiedz na swoje pytania i tam lepiej zadac ewentualnie dalsze pytania :>BORYGO5 pisze:Dziękuję
i pytam?
mam dostęp do auta z którego zostało radio wyjęte ale nie mam dostępu do żadnych kodów
czy jeżeli wyciągnę jeszcze wyświetlacz to wystarczy podpiąć op-coma ??
czy potrzebuje kody ??