Pięknie ujęte, różnią się detalami których i tak nie usłyszysz podczas jazdy.... a po za tym nie jest to Dalco albo inny Clatronic.... za 150zł (bez obrażnia marki)rhaaziel pisze:wszystkie 4 to porównywalne produkty
Co myślicie o tym radyjku - pytania dot. wymiany na niefabr.
Moderator: Sebu$
Ja używam od stycznia PIONEER DEH-2200UB i jestem zadowolony. Jedyną wadą według mnie jest dziwny sposób wyświetlania tag'ów, tzn. nie udało mi się znaleźć opcji aby na wyświetlaczu pojawiały się automatycznie po kolei tytuł, autor, czas itd. Owszem można przyciskiem wybrać wyświetlanie którejś z opcji ale tylko jednej, chcesz zobaczyć następną informację to musisz nacisnąć przycisk.
Od razu uprzedzam nie jestem audiofilem, ja z jakości dźwięku przy fabrycznych głośnikach jestem zadowolony.
Od razu uprzedzam nie jestem audiofilem, ja z jakości dźwięku przy fabrycznych głośnikach jestem zadowolony.
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
tak, cdr 300, 400, 500, 600 i ncdr1100
a inne niefabryczne tylko przez dokupienie interfejsów...
sterownie z kierownicy ok 130zł a wyświetlacz 200-300zł
ale zachęcam do lektury forum i pisanie w odpowiednich tematach a nie w pierwszym lepszym...
a inne niefabryczne tylko przez dokupienie interfejsów...
sterownie z kierownicy ok 130zł a wyświetlacz 200-300zł
ale zachęcam do lektury forum i pisanie w odpowiednich tematach a nie w pierwszym lepszym...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
witam wszystkich mam pytnako zakupiłem radyjko kenwood kdc-414UA i niestety nie wiem jak uruchomić wyjście subofera. tzn nie wiem gdzie znaleźć opcje do jego ustawienia
proszę o szybka pomoc !!!
proszę o szybka pomoc !!!
Witam. jak w temacie proszę o wszystkie za i przeciw
http://allegro.pl/jvc-kd-r811e-kd-r811- ... 70505.html
rozglądam się za radiem z zestawem głośnomówiącym ..
http://allegro.pl/jvc-kd-r811e-kd-r811- ... 70505.html
rozglądam się za radiem z zestawem głośnomówiącym ..
Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 15:17 przez KOPERNIK, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehehe doczytałem się i jednak jest zestaw głośnomówiącyKOPERNIK pisze:nio nie szkodzi ale na tym też mi zależy żeby byłdariusz.siuchta pisze:Sorry nie zwrócviłem uwagi na zestaw głośnomówiący
NOWE MULTI URZĄDZENIE
DOTYKOWY EKRAN LCD 4,3'
DVD/CD/MP3/VCD/Divx
TUNER TV & RADIO z RDS
CZYTNIK USB + SD
PILOT BEZPRZEWODOWY
ZESTAW GŁOŚNOMÓWIĄCY BLUETOOTH
POLSKIE MENU
SYSTEM DOLBY DIGITAL
Jedyny model w Europie z wyświetlaczem LCD 4'3 cala - którego panel wraz z radiem ma standardowy rozmiar DIN 1.
Ktoś już na forum chyba prezentował te radyjko