Problemy związane z radioodtwarzaczem CDR 500
Moderator: Sebu$
Witam serdecznie
mam problem z moim radiem (Delco cdr 500) po włączeniu na wyświetlaczu na desce rozdzielczej znika data lecz nie pojawiają się informacje związane ze stacją którą aktualnie słucham i chciałbym się dowiedzieć co trzeba zrobić by wszystko działało normalnie
mam problem z moim radiem (Delco cdr 500) po włączeniu na wyświetlaczu na desce rozdzielczej znika data lecz nie pojawiają się informacje związane ze stacją którą aktualnie słucham i chciałbym się dowiedzieć co trzeba zrobić by wszystko działało normalnie
Mam zamiar zrobić sobie wejście w VDO na mp3. Poprzedni właściciel w radiu miał podłączony zestaw głośno mówiący. Rozłączyłem go i był tam kabel tel mute(po włączeniu radia było na nim 12V). Radio po otrzymaniu masy jednak się nie wyciszyło. Moje pytanie, czy ktoś już wyciszał te radio i jak to zrobić??
W instrukcji mego radia "wyczytałem", że istnieje możliwość automatycznej regulacji głośności w zależności od prędkości auta ? Piszę "wyczytałem", bo instrukcję mam w mało zrozumiałym dla mnie języku. Może ktoś mi wyjaśnić, jak to włączyć i na jakiej zasadzie to działa?