Kod do zmieniarki i radia
Moderator: Sebu$
Witam wszystkich klubowiczów mam pytanie dotyczace kodu do zmieniarki typCDC3 czy ktos ma mozliwosc uzyskac kod urzadzenia No.:09192429
BS020008001373
*22DC075/78* kupilem zafirke ze zmienieniarka bez kodu bylo inne radio nie fabryczne dokupilem ccrt700 takie bylo w orginale pozdrawiam . Dzieki z gory
BS020008001373
*22DC075/78* kupilem zafirke ze zmienieniarka bez kodu bylo inne radio nie fabryczne dokupilem ccrt700 takie bylo w orginale pozdrawiam . Dzieki z gory
Witam wszystkich. nabyłem właśnie zafirkę. Wszystko gra i buczy prócz radyjka. Ładnie się komponuję więc zmieniać nie chcę. niestety brak kodu. I tu Prośba do Was. Czytając wpisy widzę, że już pomogliście wielu osobom więc może i mi też dacie radę pomóc.
radio PHILIPS CAR 400
GM0400W2068404.
WIELKIE DZIĘKI!!!
radio PHILIPS CAR 400
GM0400W2068404.
WIELKIE DZIĘKI!!!
Witam wszystkich klubowiczów mam pytanie dotyczace kodu do zmieniarki typCDC3 czy ktos ma mozliwosc uzyskac kod urzadzenia No.:09192429
BS020008001373
BS020008001373
Witam,Pik pisze:VDO, ale już wszystko OK
z tych nerwów po 1 nieudanej próbie musiałem jednak zły kod wprowadzać
poza tym te przerwy między błędnymi próbami to naprawdę szkoła cierpliwości
w instrukcji piszą o 10 min., a tu po 10 min. nic, poczekałem kolejne 10 no i w końcu pozwolił wprowadzić kod
Mam podobny problem z tym radiem. Po trzech próbach i wpisaniu błędnego kodu nic dalej zrobić nie mogę.
SAFE 7 i nic. Znalazłem już poprawny kod ale nie mogę go wpisać.
Czy został mi już tylko serwis?
Witam!
Od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką auta opel zafira.
Mam problem z odtwarzaniem płyt cd.
Radio gra, kasety magnetofonowe również działają,lecz zmieniarka już nie. Próbowałam wpisywać kod,lecz pojawia się napis safe 7 ...i ciiiszaaa...nawet czekanie nie pomaga- nie wyskakuje opcja wpisania kodu zmieniarki CD. Model radia,to CCR 600...czy ktoś mi pomoże? Czy tylko serwis?
Radio gra, kasety magnetofonowe również działają,lecz zmieniarka już nie. Próbowałam wpisywać kod,lecz pojawia się napis safe 7 ...i ciiiszaaa...nawet czekanie nie pomaga- nie wyskakuje opcja wpisania kodu zmieniarki CD. Model radia,to CCR 600...czy ktoś mi pomoże? Czy tylko serwis?
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
ELEKTRODA - jeżeli masz kod to wpiszesz.Agaaaa pisze:Witam!
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.