Cześć
Wpisywałem w szukajce ale nie znalazłem odpowiedzi, może ktoś mi to objaśni.
Rozglądam się za modelem zafiry z lat 2006-2008 najlepiej 1,8 PB. Bardzo mało jest fabrycznych radii z nawygacją tzn. tym dużym kolorowym wyświetlaczem w tej wersji silnikowej... czy tak jest na prawdę czy nie trafiam na takowie?
Czy ktoś z Was kto posiada taką dużą kolorową navi mógłby mi w skrócie mniej więcej powiedzieć czy to jest jakaś stacja multimedialna typu oglądanie filmów telewizji itp. co można z tym zrobić jak rozbudować ewentualnie? Zdaje sobie sprawę, że to zasadniczo kolorowy komputer z nawigacją ale czy można coś jeszcze z tego mieć i czy warto się o to zabijać.
Pozdrawiam
Radio "NAVI" różne modele
Moderator: Sebu$
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=3813v8zj pisze:Cześć
Wpisywałem w szukajce ale nie znalazłem odpowiedzi, może ktoś mi to objaśni.
Rozglądam się za modelem zafiry z lat 2006-2008 najlepiej 1,8 PB. Bardzo mało jest fabrycznych radii z nawygacją tzn. tym dużym kolorowym wyświetlaczem w tej wersji silnikowej... czy tak jest na prawdę czy nie trafiam na takowie?
Czy ktoś z Was kto posiada taką dużą kolorową navi mógłby mi w skrócie mniej więcej powiedzieć czy to jest jakaś stacja multimedialna typu oglądanie filmów telewizji itp. co można z tym zrobić jak rozbudować ewentualnie? Zdaje sobie sprawę, że to zasadniczo kolorowy komputer z nawigacją ale czy można coś jeszcze z tego mieć i czy warto się o to zabijać.
Pozdrawiam
tylko navi, ogólnie fajnie wygląda i nic więcej.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
wyjście AUX autko ma lub można dorobić.v8zj pisze:dzięki za odpowiedź, powiedzcie mi jeszcze czy te radia mają możliwość wyjścia AUX lub coś podobnego by podłączyć kartę pamięci, iPod lub inny nośnik zewnętrzny? Zmieniarkę jakąś?
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... sc&start=0
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.