Nowy soft do CD30MP3
Moderator: Sebu$
Nowy soft do CD30MP3
Witam wszystkich i prosiłbym o pomoc w następującej sprawie. Chodzi mi o to czy istnieje sposób na wgranie nowego softu do radia CD30MP3. Chciałbym wgrać soft z roku 2007 ponieważ w moim radiu jest soft z 2006 roku, który to nie obsługuje AUX IN. Wgrałem nowe indeksy Audio i mam piny AUX IN z tyłu radia ale niestety soft w radiu nie może tego obsłużyć. Czy mogę taki upgrade zrobić? Jeżeli tak to skąd wziąć soft i jak go wgrać? Pozdrawiam.
W menu pojawia się opcja aux? Może jednak źle aktywowałeś?
Jeszcze nie spotkałem cd30 które nie miałoby opcji aux.
Niezależnie jak dobrej jakości będziesz miał kable do aux to jakość i tak będzie niesamowicie marna.
Jeszcze nie spotkałem cd30 które nie miałoby opcji aux.
Niezależnie jak dobrej jakości będziesz miał kable do aux to jakość i tak będzie niesamowicie marna.
!!! Diagnostyka: Opel, Saab, Audi, VW, Seat, Skoda, Citroen, Peugeot, Renault, BMW - 692 226 016 !!!
W cd30 nie ma opcji AUX, ktoś na alle podobno potrafi przerobić żeby było.Cd30 mp3 w niektórych modelach AUX występuje tylko trzeba go aktywować.Chyba że kupisz radyjko w którym AUX jest już aktywowany
Ostatnio zmieniony 27 sty 2014, 14:10 przez drahe, łącznie zmieniany 1 raz.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.