[B] Problem z logo na wyświetlaczu CID. POMOCY !!!

Car Audio + navi - tematy dotyczące Zafiry B

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
drahe
Mieszkaniec
Model:

#16 Post autor: drahe »

Dla nie zorientowanych o co tu naprawdę chodzi już wyjaśniam.
Szanowny kolega miałczyk vel lolopolozo nie obcykał bezinwazyjnej metody zmiany wyświetlacza 2 liniowego na 3 liniowy i próbuje na wszelką cenę dorobić ideologię do swojej niezwykle finezyjnej metody wymiany płyty głównej.
Ponieważ był to dla niego wielki cios wręcz nokaut więc w amoku szału zazdrości pisze coś o drutowaniu, lutowaniu, oryginalnych produktach GM i innych ściemach.

Moja metoda jest 100% skuteczna działa jak oryginał i nie ma nic wspólnego z druciarstwem kolegi Miałczyka.

Nie ma czegoś takiego jak oryginalny produkt GM wyświetlacz 3 liniowy OPC.Po prostu we wcześniejszych wersjach OPC i jak i angielskich VXR były oryginalnie montowane wyświetlacze KS 2-liniowe bez logo VXR i OPC.Później wkładali BN czyli 3-liniowy.

Na zaczepki kolegi miałczyka nie odpowiadam zostawiam to w gestii moderatorów forum.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2015, 09:05 przez drahe, łącznie zmieniany 1 raz.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.

Zdenek2007
Zafiromaniak
Model:

#17 Post autor: Zdenek2007 »

Czekaj, czekaj?! "lolopolozo" ?! skąd ja to znam?!...... aaaa z projektnavi i nie tylko.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2015, 10:40 przez Zdenek2007, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#18 Post autor: Bodek »

I na tym bym zakończył dyskusję - proszę o merytoryczne posty - Bodek, oczywiście Moderator reaguje na posty niezgodne z regulaminem i proszę się nie dziwić.

Tworzymy zgraną Grupę i nie wyobrażam sobie, żebyśmy sobie wzajemnie podkładali kłody pod nogi.

Urazy zawsze można wyjaśnić w kulturalny sposób - bez obrażania żadnej ze stron

:piwo:

:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

miałczyk76
Bywalec
Model:

#19 Post autor: miałczyk76 »

drahe pisze:Nie ma czegoś takiego jak oryginalny produkt GM wyświetlacz 3 liniowy OPC.Po prostu we wcześniejszych wersjach OPC i jak i angielskich VXR były oryginalnie montowane wyświetlacze KS 2-liniowe bez logo VXR i OPC.Później wkładali BN czyli 3-liniowy.
Właśnie to napisałem że wymieniam płytkę wyświetlacza KS na BN
Mam parę takich wyświetlaczy i mogę podmienić bo dla mnie to bez różnicy dla tego pisałem że orginał GM ;)
Nie przerabiam starych na nowe i nowych na stare
Nie ma znaczenia jak się nazywam miałczyk,lolopolozo czy kola76 :lol:
Ważne że jestem w jednej osobie i tego nie ukrywam .
mechanika,elektryka,elektronika OPEL .TECH2,MDI Warszawa tel.512956438

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”