Problemy z bluetooth
Moderator: Sebu$
Problemy z bluetooth
Problem dotyczy telefonów LG (nie wiem czy wszystkich, na pewno g2 mini), Crazy mówił, że jego żona miała też tak na LG. A mianowicie urządzenie się paruje, chwilę jest połączone, a potem nagle rozłącza. Na forach przeróżnych szukałem (dotyczy też innych aut) , ale bez skutku, nie chodzi o żadne oszczędzanie energii, upgrade androida nie pomógł. Problem nie dotyczy innych telefonów, na pewno Samsunga nie rozłączają się. Ktoś tak miał? Jest jakieś rozwiązanie?
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Miałem podobny problem, z tym samym telefonem. Problem rozwiązał się sam po prostu kilkadziesiąt razy się łączyłem(na siłę) i aż w końcu zaczął się łączyć poprawnie i nie rwać tak często...
I drugie rozwiązanie; wgrać nowszego softa i po sprawie, kolega michałczyk z VC w Warszawie proponował mi to za coś koło 100-150zł... z dwa lata temu, ale zmieniłem telefon i jest ok. na razie...
I drugie rozwiązanie; wgrać nowszego softa i po sprawie, kolega michałczyk z VC w Warszawie proponował mi to za coś koło 100-150zł... z dwa lata temu, ale zmieniłem telefon i jest ok. na razie...
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Krzysiek spróbuj jeszcze w telefonie usunąć​ inne urządzenia​ i połącz się tylko zestawem w aucie tylko to mi zostało do sprawdzenia.
A tak to najlepiej zaktualizować​ UWA
A tak to najlepiej zaktualizować​ UWA
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam