Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie pytam która lepsza /gorsza , pytam czy da radę w miejsce napędu NAVI CD70 zabudować napę DVD90 no i oczywiście poprawność działania , w innym przypadku zaczyna być zbędnym elementem w aucie
Niestety z CD70 nie zrobisz dvd90. Też mam cd70 I nawet chciałem kupić dvd90 lecz mapy tam to nic szczególnego. Dałem spokój. Jak wyrwę kiedyś za 200 to kupię. W cd70 nawet płyty z mapami nie mam. Bo niby po co?
Witam. Jestem w krótkim posiadaniu ZB z 2008r. z niemiec chciałbym mieć język polski. Wiem że płytami nie da rady . Jest na to inny sposób ? Jakie są koszta ? Dziuekuję za odpowiedz
neo2284 pisze: ↑03 maja 2020, 10:50
Witam. Jestem w krótkim posiadaniu ZB z 2008r. z niemiec chciałbym mieć język polski. Wiem że płytami nie da rady . Jest na to inny sposób ? Jakie są koszta ? Dziuekuję za odpowiedz
neo2284 pisze: ↑03 maja 2020, 10:50
Witam, posiadam od paru dni Zafirę B z 2014 r. sprowadzoną z Niemiec, radio touch&connet, W jaki sposób można zmienić język na polski i wgrać nowe mapy?
Ostatnio zmieniony 15 gru 2023, 19:29 przez Pszczyna, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Poprawiłem literówki
Język w ustawieniach Setting -Langue o ile jest jak go nie ma szukać aktualizacji producenta.
To Android więc mapy na kartę SD jakie chcesz TomTom, Janosik + Adbock bo zwariujesz od reklam, Syng, Auto mapa , Germin itp.
Kwestia jaki tam jest procesor i pamięć operacyjna bo jak 2GB to będzie mulić.