Mapy Navteq do nawigacji Opel
Moderator: Sebu$
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem co napisałeś, ale nagraj obraz na płytę, a nie wrzucaj.Piotrek413 pisze:Wrzuciłem sam obraz płyty na CD-RW PLATINUM ale nie działa mapa Muszę poszukać jakiejś czystej CD -R i popróbować.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Jak myślicie na CD - R 870MB uda się wrzucić i będzie obsługiwana? Nie wiem skąd ale mam jakieś dziwne płyty
Dlaczego ta mapa zajmuję mniej niż ta co była ostatnio? Tamta nie mieściła się na płycie 700MB a ta wchodzi bez problemu
Proste, że nagrywam Używałem do tej pory NERO ale teraz coś innego użyję.
Dlaczego ta mapa zajmuję mniej niż ta co była ostatnio? Tamta nie mieściła się na płycie 700MB a ta wchodzi bez problemu
Proste, że nagrywam Używałem do tej pory NERO ale teraz coś innego użyję.
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ja nagrałem CE i EE po raz pierwszy samodzielnie na śmiesznych płytach Benq CD-R 700 MB Alcoholem 120% prędkością V=x16 (taka była najmniejsza) i po załadowaniu do slotu CD-70 śmigają bez problemowo.
Ściągnięte pliki rozpakowałem (są 3 pliki), po wybraniu ścieżki co ma być nagrane (Alcohol widzi tylko 1 plik) - start, na płycie nagrało się chyba 6 albo 7 plików o innych nazwach niż te wyjściowe i wszystko OK.
Ściągnięte pliki rozpakowałem (są 3 pliki), po wybraniu ścieżki co ma być nagrane (Alcohol widzi tylko 1 plik) - start, na płycie nagrało się chyba 6 albo 7 plików o innych nazwach niż te wyjściowe i wszystko OK.
Mapka działa! Na nowej mapce nie ma Austrii stąd chyba zajmuje mniej megabajtów w porównaniu do poprzedniej. W okolicy Tarnowa zaznaczony już jest na niebiesko przebieg autostrady A4, choć oczywiście w rzeczywistości jest ona dopiero w budowie. Nadal nadużywany na mapie jest niepotrzebny wyraz "ULICA" przed właściwą nazwą ulicy co tylko zmniejsza czytelność mapy
U mnie EE wypalane nero x16 na cd-r sony działa pięknie
Sprawdziłem i jest już moja wieś i ulica, nadal jednak nie można wypisywać liter w adresie domu czyli np. 24D jak w moim przypadku, nie jest to jednak jakaś wyjątkowa słabość gdyż Garmin również nie oferuje tej opcji.
Dziękuję i pozdrawiam!
Sprawdziłem i jest już moja wieś i ulica, nadal jednak nie można wypisywać liter w adresie domu czyli np. 24D jak w moim przypadku, nie jest to jednak jakaś wyjątkowa słabość gdyż Garmin również nie oferuje tej opcji.
Dziękuję i pozdrawiam!
Astra G 1.6 X16SZR (w gazie) - sprzedana
Zafira B 1.9 Z19DTH (chip V-Tech) - sprzedana
...teraz japoniec...
Zafira B 1.9 Z19DTH (chip V-Tech) - sprzedana
...teraz japoniec...
-
- Mieszkaniec
- Model: