Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ups... - to nie wiedziałem że linki straciły ważność
mam ściągnięte wszystkie te mapy w ISO - jakby ktoś chciał je z-uploadować na jakiś szybki darmowy serwer, bo ja nie mam takiej możliwości (internet z iPlusa ) mogę wrzucić na płytkę dvd i podesłać pocztą...
w poszukiwaniu godnego następcy ZB OPC
edit: następca znaleziony... zobaczymy czy okaże się godny
wygląda na to że przez pomyłkę ściągłem nie te pliki co trzeba (Central Europe zamiast East Europe) teraz chyba będzie wszystko ok. Pobierałem z tego drugiego linku, który wrzucił rhaaziel (3 post)
jak by co to mam najnowsze mapy mogę przesłać CD jak by ktoś potrzebował..
Gosia a Ty napisz do marian329 bo jemy wypalałem a on nie tak daleko chyba mieszka od Ciebie...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
bliżej niż do mnie albo do kwazaara
no i prosta droga bez nawi da radę
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Cześć. Wypaliłem płytkę z tego linku od Licznika, ale odtwarzacz samochodowy nie rozpoznaje jej, wyswietlając komunikat "incorrect cd". Ma ktoś jakiś pomysł dla czego?
Pierwsze co mi się nasunęło, to że nagrałes za szybko. Drugie, że może płyta była za "dobra" - ja nagrywałem na jakimś tanim Hawk'u z Tesco. Po trzecie może nie zamknąłeś sesji - radio może mieć problem z odczytaniem takiej płyty. Po czwarte nie nagrałeś czasem pliku .iso bespośrednio na płytę, tylko obraz poprzez nero czy inny program?
tycik, Z tego co piszesz wnioskuję, że u Ciebie działa i nie jest to problem z niewłaściwym plikiem (oby), tylko ze sposobem nagrania go na płytkę . Nagrałem w nero 10 nadpalona 700-setka TDK z prędkoscią x8, może faktycznie nie zamknałem kompilacji - sprawdzę raz jeszcze. Dzięki
panowie ja ostatnio sciaglem najnowszego navtek do cd70
zainwestowalem 90groszy w esperanze 800 mb blyte nagralem programem ultraisopredkoscia jak najnizsza i smiga jak nalezy
Mam dostęp do pakietu map Naviteq 2010/2011 dla aut marki Opel.
Jeżeli chcecie wrzucę na rapidshare i podam linki na forum.
W sumie pakiet 10płyt dla całej Europy
CD 1 Benelux
CD 2 Central Europe
CD 3 Eastern Europe
CD 4 France
CD 5 Great Britain/Ireland
CD 6 Germany
CD 7 Italy/Greece
CD 8 Scandinavia
CD 9 Spain/Portugal
CD 10 MRE
Podeślijcie PW które chcecie w pierwszej kolejności