Problemy dotyczące CD70 Navi _ DVD90
Moderator: Sebu$
W tej chcwili jest tylko kilka osób w kraju które wgrywają pełne pl menu. Za darmo na pewno nie znajdziesz.Hessor pisze:Witam
Szukam pełnego spolszczenia dla CD 70 Navi .Próbowałem sam różnych sposobów ale mi się nie udało. Może ma ktoś informacje na temat spolszczenia (radio ,bc , navi ).
!!! Diagnostyka: Opel, Saab, Audi, VW, Seat, Skoda, Citroen, Peugeot, Renault, BMW - 692 226 016 !!!
Jest firma w KrK co naprawiają i spolszczają Navi w zestawie dają płytki z najnowszymi mapami , spolszczeniem i softem , niestety oni nie spolszczają BC.
Jeżeli chodzi o spolszczenie BC to nie jest problem bo nie trzeba nic wgrywać , język polski jest w większości wgrany tylko trzeba go uaktywnić czego samemu bez sprzętu nie da się zrobić z pozycji menu.
Jeżeli chodzi o spolszczenie BC to nie jest problem bo nie trzeba nic wgrywać , język polski jest w większości wgrany tylko trzeba go uaktywnić czego samemu bez sprzętu nie da się zrobić z pozycji menu.
Bzdura bzdura bzdura.Keko pisze:Jest firma w KrK co naprawiają i spolszczają Navi w zestawie dają płytki z najnowszymi mapami , spolszczeniem i softem , niestety oni nie spolszczają BC.
Techem czy opcomem zmienisz na 15 sekund. Szczególnie w przypadku cd70 czy dvd90.
!!! Diagnostyka: Opel, Saab, Audi, VW, Seat, Skoda, Citroen, Peugeot, Renault, BMW - 692 226 016 !!!
-
- Zafiromaniak
- Model:
Tak jak napisałeś, tylko na chwilę, do momentu wyłączenia radia!shaqal pisze:Bzdura bzdura bzdura.Keko pisze:Jest firma w KrK co naprawiają i spolszczają Navi w zestawie dają płytki z najnowszymi mapami , spolszczeniem i softem , niestety oni nie spolszczają BC.
Techem czy opcomem zmienisz na 15 sekund. Szczególnie w przypadku cd70 czy dvd90.
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Jak masz spolszczoną navi to zrobisz na dłużej. Już to widziałem i powoli przymierzam się do zrobienia tego samego (tylko czasu brak). Bez spolszczonej navi w momencie włączenia radia wymusza ono język dla BC i faktyczne po kilkunastu sekundach wywala tak jak napisaliście.Zdenek2007 pisze:Tak jak napisałeś, tylko na chwilę, do momentu wyłączenia radia!shaqal pisze:Bzdura bzdura bzdura.Keko pisze:Jest firma w KrK co naprawiają i spolszczają Navi w zestawie dają płytki z najnowszymi mapami , spolszczeniem i softem , niestety oni nie spolszczają BC.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Mam spolszczone navi a radio to dvd90 z kolorowym wyświetlaczem, więc bardzo ciekawi mnie to co napisałeś!!! Jak możesz to napisz jakieś szczegóły, tu lub na pwcns80 pisze:Jak masz spolszczoną navi to zrobisz na dłużej. Już to widziałem i powoli przymierzam się do zrobienia tego samego (tylko czasu brak). Bez spolszczonej navi w momencie włączenia radia wymusza ono język dla BC i faktyczne po kilkunastu sekundach wywala tak jak napisaliście.Zdenek2007 pisze:Tak jak napisałeś, tylko na chwilę, do momentu wyłączenia radia!shaqal pisze:Bzdura bzdura bzdura.Keko pisze:Jest firma w KrK co naprawiają i spolszczają Navi w zestawie dają płytki z najnowszymi mapami , spolszczeniem i softem , niestety oni nie spolszczają BC.
Zdenek2007 zanim kogoś wyśmiejesz i napiszesz Bzdura bzdura bzdura postaraj się coś dowiedzieć w temacie bo ja nie biorę sobie tego z kosmosu tylko faktycznie tak jest.
Co prawda nie jest to operacja na zawsze bo faktycznie po odłączeniu aku trzeba było proces powtórzyć ale da się.
Jeżeli ktoś nie będzie odłączał aku to będzie to powinno działąć.
Ja tak miałem i działało.
Co prawda nie jest to operacja na zawsze bo faktycznie po odłączeniu aku trzeba było proces powtórzyć ale da się.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Nie czytasz całości! To nie ja napisałem "bzdura....."! Ale mimo to się z tego śmiejęKeko pisze:Zdenek2007 zanim kogoś wyśmiejesz i napiszesz Bzdura bzdura bzdura postaraj się coś dowiedzieć w temacie bo ja nie biorę sobie tego z kosmosu tylko faktycznie tak jest.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Ohh zadziorny jesteś. Nic nie twierdzę! A zwłaszcza że ściemniasz czy zmyślasz! Po prostu, Techem czy Op-Comem zmienisz na "chwilkę" i już, próbowałem nie tylko ja. Ludzie piszą że się da ale jakoś nikt oficjalnie nie pokazuje szczegółów.Keko pisze:Zdenek2007 zwracam honor , nie ty pisałeś ..bzdura...'' ale dlaczego w dalszym ciągu się śmiejesz z tego co napisałem ?
Twierdzisz ,że ściemniam lub zmyślam ?
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Panowie, ja mam autko z Belgii i nie ma takiej możliwości, próby spolszczenia bc były, ale trwało to tylko chwilkę.Zdenek2007 pisze:Ohh zadziorny jesteś. Nic nie twierdzę! A zwłaszcza że ściemniasz czy zmyślasz! Po prostu, Techem czy Op-Comem zmienisz na "chwilkę" i już, próbowałem nie tylko ja. Ludzie piszą że się da ale jakoś nikt oficjalnie nie pokazuje szczegółów.Keko pisze:Zdenek2007 zwracam honor , nie ty pisałeś ..bzdura...'' ale dlaczego w dalszym ciągu się śmiejesz z tego co napisałem ?
Twierdzisz ,że ściemniam lub zmyślam ?
Co prawda na Forum były posty typu "ja potrafię", ale na tym się kończyło - więc nie ma się o co kłócić
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
shaqal pisze:W tej chwili znam dwie osoby które wgrywają pełne pl menu do cd70/dvd90 i same pisały softy spolszczające, wiec gdyby to bylo takie proste to juz dawno wiecej osób by to robiło.
jak mam być szczery po co komu BC po Polsku
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.