Problemy dotyczące CD70 Navi _ DVD90

Car Audio + navi - tematy dotyczące Zafiry B

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wojti
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ZB 400ps/502nm
Model: OPC
Oznaczenie silnika: z20leh

#331 Post autor: Wojti »

Hm napisz do Tunio na pewno pomoże :piwo:
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he

shaqal
Bywalec
Model:

#332 Post autor: shaqal »

Hessor pisze:Witam
Szukam pełnego spolszczenia dla CD 70 Navi .Próbowałem sam różnych sposobów ale mi się nie udało. Może ma ktoś informacje na temat spolszczenia (radio ,bc , navi ).
W tej chcwili jest tylko kilka osób w kraju które wgrywają pełne pl menu. Za darmo na pewno nie znajdziesz.
!!! Diagnostyka: Opel, Saab, Audi, VW, Seat, Skoda, Citroen, Peugeot, Renault, BMW - 692 226 016 !!!

Keko

#333 Post autor: Keko »

Jest firma w KrK co naprawiają i spolszczają Navi w zestawie dają płytki z najnowszymi mapami , spolszczeniem i softem , niestety oni nie spolszczają BC.
Jeżeli chodzi o spolszczenie BC to nie jest problem bo nie trzeba nic wgrywać , język polski jest w większości wgrany tylko trzeba go uaktywnić czego samemu bez sprzętu nie da się zrobić z pozycji menu.

shaqal
Bywalec
Model:

#334 Post autor: shaqal »

Keko pisze:Jest firma w KrK co naprawiają i spolszczają Navi w zestawie dają płytki z najnowszymi mapami , spolszczeniem i softem , niestety oni nie spolszczają BC.
Jeżeli chodzi o spolszczenie BC to nie jest problem bo nie trzeba nic wgrywać , język polski jest w większości wgrany tylko trzeba go uaktywnić czego samemu bez sprzętu nie da się zrobić z pozycji menu.
Bzdura bzdura bzdura.

Techem czy opcomem zmienisz na 15 sekund. Szczególnie w przypadku cd70 czy dvd90.
!!! Diagnostyka: Opel, Saab, Audi, VW, Seat, Skoda, Citroen, Peugeot, Renault, BMW - 692 226 016 !!!

Zdenek2007
Zafiromaniak
Model:

#335 Post autor: Zdenek2007 »

shaqal pisze:
Keko pisze:Jest firma w KrK co naprawiają i spolszczają Navi w zestawie dają płytki z najnowszymi mapami , spolszczeniem i softem , niestety oni nie spolszczają BC.
Bzdura bzdura bzdura.

Techem czy opcomem zmienisz na 15 sekund. Szczególnie w przypadku cd70 czy dvd90.
Tak jak napisałeś, tylko na chwilę, do momentu wyłączenia radia! :lol:

Awatar użytkownika
cns80
Zafiromaniak
Imię: Patryk
Auto: Renault
Model: Espace4
Oznaczenie silnika: J4BR

#336 Post autor: cns80 »

Zdenek2007 pisze:
shaqal pisze:
Bzdura bzdura bzdura.

Jak masz spolszczoną navi to zrobisz na dłużej. Już to widziałem i powoli przymierzam się do zrobienia tego samego (tylko czasu brak). Bez spolszczonej navi w momencie włączenia radia wymusza ono język dla BC i faktyczne po kilkunastu sekundach wywala tak jak napisaliście.

Zdenek2007
Zafiromaniak
Model:

#337 Post autor: Zdenek2007 »

cns80 pisze:
Zdenek2007 pisze:
shaqal pisze:
Bzdura bzdura bzdura.

Jak masz spolszczoną navi to zrobisz na dłużej. Już to widziałem i powoli przymierzam się do zrobienia tego samego (tylko czasu brak). Bez spolszczonej navi w momencie włączenia radia wymusza ono język dla BC i faktyczne po kilkunastu sekundach wywala tak jak napisaliście.
Mam spolszczone navi a radio to dvd90 z kolorowym wyświetlaczem, więc bardzo ciekawi mnie to co napisałeś!!! :shock: Jak możesz to napisz jakieś szczegóły, tu lub na pw

Keko

#338 Post autor: Keko »

Zdenek2007 zanim kogoś wyśmiejesz i napiszesz Bzdura bzdura bzdura postaraj się coś dowiedzieć w temacie bo ja nie biorę sobie tego z kosmosu tylko faktycznie tak jest.
Co prawda nie jest to operacja na zawsze bo faktycznie po odłączeniu aku trzeba było proces powtórzyć ale da się.
Jeżeli ktoś nie będzie odłączał aku to będzie to powinno działąć.
Ja tak miałem i działało.

Zdenek2007
Zafiromaniak
Model:

#339 Post autor: Zdenek2007 »

Keko pisze:Zdenek2007 zanim kogoś wyśmiejesz i napiszesz Bzdura bzdura bzdura postaraj się coś dowiedzieć w temacie bo ja nie biorę sobie tego z kosmosu tylko faktycznie tak jest.
Co prawda nie jest to operacja na zawsze bo faktycznie po odłączeniu aku trzeba było proces powtórzyć ale da się.
Jeżeli ktoś nie będzie odłączał aku to będzie to powinno działąć.
Ja tak miałem i działało.
Nie czytasz całości! To nie ja napisałem "bzdura....."! Ale mimo to się z tego śmieję :mrgreen:

aqua

#340 Post autor: aqua »

Też posiadam dvd 90 to ciekawe z tym spolszczeniem. Może jakiś tutek bo przecież nie często odłączamy akumulator więc troszkę by posłużyło .

Keko

#341 Post autor: Keko »

Zdenek2007 zwracam honor , nie ty pisałeś ..bzdura...'' ale dlaczego w dalszym ciągu się śmiejesz z tego co napisałem ?
Twierdzisz ,że ściemniam lub zmyślam ?

Zdenek2007
Zafiromaniak
Model:

#342 Post autor: Zdenek2007 »

Keko pisze:Zdenek2007 zwracam honor , nie ty pisałeś ..bzdura...'' ale dlaczego w dalszym ciągu się śmiejesz z tego co napisałem ?
Ohh zadziorny jesteś. Nic nie twierdzę! A zwłaszcza że ściemniasz czy zmyślasz! Po prostu, Techem czy Op-Comem zmienisz na "chwilkę" i już, próbowałem nie tylko ja. Ludzie piszą że się da ale jakoś nikt oficjalnie nie pokazuje szczegółów.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#343 Post autor: Bodek »

Zdenek2007 pisze:
Keko pisze:Zdenek2007 zwracam honor , nie ty pisałeś ..bzdura...'' ale dlaczego w dalszym ciągu się śmiejesz z tego co napisałem ?
Ohh zadziorny jesteś. Nic nie twierdzę! A zwłaszcza że ściemniasz czy zmyślasz! Po prostu, Techem czy Op-Comem zmienisz na "chwilkę" i już, próbowałem nie tylko ja. Ludzie piszą że się da ale jakoś nikt oficjalnie nie pokazuje szczegółów.
Panowie, ja mam autko z Belgii i nie ma takiej możliwości, próby spolszczenia bc były, ale trwało to tylko chwilkę.

Co prawda na Forum były posty typu "ja potrafię", ale na tym się kończyło - więc nie ma się o co kłócić ;)

:piwo:
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

shaqal
Bywalec
Model:

#344 Post autor: shaqal »

W tej chwili znam dwie osoby które wgrywają pełne pl menu do cd70/dvd90 i same pisały softy spolszczające, wiec gdyby to bylo takie proste to juz dawno wiecej osób by to robiło.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#345 Post autor: Bodek »

shaqal pisze:W tej chwili znam dwie osoby które wgrywają pełne pl menu do cd70/dvd90 i same pisały softy spolszczające, wiec gdyby to bylo takie proste to juz dawno wiecej osób by to robiło.
:ok:

jak mam być szczery po co komu BC po Polsku :?:
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”