Logowanie i wylogowywanie radia
Moderator: Sebu$
Logowanie i wylogowywanie radia
Mam pytanie odnośnie logowania i wylogowywania radia w zafirce b
czy ktoś mógłby mi na chłopski rozum wytłumaczyć o co chodzi??
Mam cd 30 u siebie i chciałbym zmienić na cd 30 mp3 albo na cd 70 navi,
na allegro są radia gdzie pisze że są wylogowane drugie że nie,
czy można założyć radio niewylogowane???
na czym polega logowanie i czy można to zrobić op comem??
czy ktoś mógłby mi na chłopski rozum wytłumaczyć o co chodzi??
Mam cd 30 u siebie i chciałbym zmienić na cd 30 mp3 albo na cd 70 navi,
na allegro są radia gdzie pisze że są wylogowane drugie że nie,
czy można założyć radio niewylogowane???
na czym polega logowanie i czy można to zrobić op comem??
Da radę tylko trzeba udać się do "specjalisty" i wydać kolejne kilka PLN i wszystko gra. Także jeśli kupować to wylogowane i op-com można sobie samemu zalogować. Albo nie wylogowane ale za bezcen by starczyło na działania "speca" by przywrócić sprzęt do używalności.....Marki pisze:Jeśli kupisz sprzęt niewylogowany to nie da rady "odpalić" go w drugim aucie.
czy można to zrobić op comem??
Bez żadnego problemu można....
Bez żadnego problemu można....
Posiada tylko nazywa się inaczej nie "logowanie" nie pamiętam jak ale jak podłączę się do swego autka to napiszę jak.... Ale też potrzeba do tego security code bawiłem sie kiedyś tą funkcją z ciekawości i na wyświetlaczu miałem "safe" i migał także posiada...."logowanie".... :>kaliope pisze:Według mojej wiedzy, op-com nie ma takiej funkcji....tylko tech
Problem wylogowania przerabiałem z wyświetlaczem. W starszej wersji op-coma należało wyłączyć "blokadę antykradzieżową" .... nie pamiętam w jakim module , odłączyć stary wyświetlacz który stawał się "wylogowanym" podłączyć nowy wyświetlacz i włączyć "blokadę antykradzieżową" niezbędny będzie security cod. Z radiem sądze jest tak samo .Bez wylogowania dotychczasowego z auto nawet wylogowany nie będzie działał Tak miałem z wyświetlaczem