CB Radio - posiadane/rekomendowane zestawy
Moderator: Sebu$
Radio: Uniden 520 XL
Antena: President Florida
Zestaw super, odbiór czysty i bezbolesny mimo iż antenka krótka naprawdę nieźle sobie hula, nie ma problemów z wjazdem na parking poziomowy no i przede wszystkim jest cicha Wcześniej miałem antenę ML-kę to odbiór był podobny, ale powodowała szumy powietrza ze wg. na swoją wielkość.
Antena: President Florida
Zestaw super, odbiór czysty i bezbolesny mimo iż antenka krótka naprawdę nieźle sobie hula, nie ma problemów z wjazdem na parking poziomowy no i przede wszystkim jest cicha Wcześniej miałem antenę ML-kę to odbiór był podobny, ale powodowała szumy powietrza ze wg. na swoją wielkość.
Ja nie mówię o zakłóceniach które włażą do radia tylko o tych które włażą przez antene ,czyli w czasie jak ktoś nadaje słabym sygnałem to słychać nałożony pierd. Jak odpuścisz gaz i zamkniesz wtryski to efekt znika. Jak dodasz powraca. Pzry mocnym sygnale tego nie usłyszysz.
Moje zestawy;
Uniden 520 Xl Hustler polecam
Uniden 520 Xl SirioML-145 polecam
Layafayette Atena - nie bardzo przypadło mi do gustu ale odbiera spoko
President Herbert I i Ml-145 magnes - gadałem z Ursynowa z Markami mobil-mobil(20km) bajka
Moje zestawy;
Uniden 520 Xl Hustler polecam
Uniden 520 Xl SirioML-145 polecam
Layafayette Atena - nie bardzo przypadło mi do gustu ale odbiera spoko
President Herbert I i Ml-145 magnes - gadałem z Ursynowa z Markami mobil-mobil(20km) bajka
Witam
Radio INTEK M490PLUS + antena President Indiana montowana na dzwonku na klapie bagażnika (niestety jedyna możliwa lokalizacja przy panoramie).
Radio posiada dobre filtry, a poza tym zasilane z instalacji audio. Żadnych zakłóceń, a przynajmniej takie z którymi da się żyć. Zasięgu w trasie jeszcze nie sprawdziłem, w mieście na 19-tym ok 8 km bez problemu.
Radio INTEK M490PLUS + antena President Indiana montowana na dzwonku na klapie bagażnika (niestety jedyna możliwa lokalizacja przy panoramie).
Radio posiada dobre filtry, a poza tym zasilane z instalacji audio. Żadnych zakłóceń, a przynajmniej takie z którymi da się żyć. Zasięgu w trasie jeszcze nie sprawdziłem, w mieście na 19-tym ok 8 km bez problemu.
Że tak zapytam - gdzie trzymasz kartofla od tego radyjka?MikiKedzierzyn pisze:President Walker + Sirio Turbo 1000
[url=http://img153.imageshack.us/img153/5035/cb2h.th.jpg]Obrazek[/URL]